Superbowl tuli, palattiin juurille

Janet Jacksonilla ei levykauppa käynyt ilmeisimmin, joten piti Superbowlin väliajalla vajaan miljardin katsojan kanssa palata juurille ihan-hups-vahingossa käyneen onnettomuuden kanssa. Jälkikäteen pressilausunnoissa väitettiin vahingoksi.

Jos se oli vahinko, kuten väittävät, täytyy sanoa, että onpa erikoinen alusasu tuolla Janetilla.

Farkissa miettivät ihan oikeasti, että oliko se vahinko vai lavastettu. Olemmeko me suomalaiset kyynisiä, vai mistä syystä minusta tässä ei ole missään tapauksessa minkäänsorttinen vahinko, vaan etukäteen täsmälleen ja harkitusti suunniteltu markkinointitempaus, missä ei ole mitään epäselvää? (Eipä sillä, ei markkinointitempauksissa mitään pahaa, mutta jälkikäteen valhettelussa ja lepertelyssä on.)

Kun Britney ja Christina imuttelivat Madonnan kanssa MTV Video Music Awardsissa, olihan se tietenkin laskevan levymyynnin valossa nokitettava. Tähän jotenkin tosin tarvittaisiin T.A.T.U. mukaan. Entinen Britneyn heila Timberlake ei toimi tässä yhteydessä.

Uskottavuuteni lisäämiseksi tässä on epämääräisestä lähteestä repäisty tieto siitä, että homma oli sovittu etukäteen. …niin kuin vakuutteluja muka tarvitsisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s