Tieto lisää Tuskaa

Vuoden 2004 Tuska Festivaali alkaa olla kasassa, noin pääpiirteittäin nyt ainakin. Festarin sisältö tulee varmasti muuttamaan muotoaan vielä moneen kertaan, mutten usko noiden muutosten olevan kovinkaan radikaaleja.

Isoimmaksi yllätykseksi nostaisin ikämiessarjassa painivan Dio:n, muita mukavia on ruotsin metallisuuruudet In Flames, Soilwork sekä jo kerran aiemmin Tuskassa soitelleen Dark Tranquillity:n. Henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteita on ainakin saksalainen Dew-Scented, jonka maukas mutta hieman ”Slayer-kloonattu” soitanta on ainakin levyllä herättänyt mielenkiinnon.
Suomalaisista nyt ainakin kotimaisen Doom/Death metallin suuri lupaus, Swallow The Sun, on pakko mennä ihmettelemään. Lisää isohkoja bändijulkistuksia nähdään lähiaikoina, näillä näkymin pelkkinä huhuina liikkuvat jutut on syytä jättää huomiotta.

Totuttuun tapaan myös festarin ympärillä pyöriviä Tuska klubeja on vähän joka sormelle, joten ainakaan meille raskaamman maun omaaville asian harrastajille ei tule elävästä musiikista olemaan tuolla viikolla puutetta.

Lisää festari-infoa kannattaa etsiä osoitteesta Festarit.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s