Kameli ja kumma pappismies

Eilen oli hieno ilta, kun Kamel ja Reverend Bizarre soittivat hyvät setit Stella Starin Psychotropic Zone -klubilla.
Illan aloitti Kamel, joka soitti samoilla laitteilla ja soundeilla kuin myöhemmin soittava Reverend Bizarre, joten yhtye sai musiikkiinsa uudenlaista potkua. Ensimmäistä kertaa yhtyettä kuulleena, kuvailisin orkesteria metalliseksi stonerrock -yhtyeeksi, joka lupailee mielenkiintoista tulevaisuutta. Toivon että yhtye jaksaa painaa eteenpäin ja hioa tyyliään, jonka jälkeen bändi tulee olemaan kuumaa kamaa. Soolokitaristi oli yhtyeen parasta antia, eikä rumpalissakaan ollut mitään vikaa. Laulajan toivoisi oppivat joitain yleisöä viihdyttäviä elkeitä ja mänöövereitä, tällä hetkellä kaverista sai vaikutelman että hän oli lavalla vain sen vuoksi että muut bändin pojat halusivat keikalle. Kyllä bändin pitää näyttää siltä että he nauttivat esiintymisestä.

Puolenyön aikaan aloittanut Reverend Bizarre täräytti ilmoille perinteikästä doom-metallia ja keräsin klubin asiakkaat matalan ja pienen lavan eteen nyrkkiä puimaan. Keikka alkoi koomisiakin sävyjä sisältäneellä esittelyllä, jossa yhtyeen basisti/vokalisti Magister Albert ilmoitti ettei yhtye ”Todellakaan aio soittaa Paranoidia eikä muutakaan paskaa, joten älkää edes vittu pyytäkö”. Hurrauksen säestämänä bändi aloitti keikkansa, joka olikin mitä mainion elämys. Kummat Pastorit eivät pettäneet tälläkään kertaa, vaan soittivat mainion keikan liian kovilla volyymeillä, joten doom metal elämys oli täydellinen ’verta valuvia’ korvia myöten. Loppuun saatiin kuulla jonkinmoiseksi klassikoksi muodostunut Doom Over The World, jonka jälken tyytyväinen ja humalainen yleisö lähti valumaan ulos päin.

Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistunut ilta, josta suuri kiitos myös klubin järjestäjille, joiden musiikkimaku ennen keikkaa oli erinomainen ja jotka olivat raahanneet paikalle ”VJ:n” heittämään kankaalle mitä psykedeelisempiä kuvia. Varsinkin pätkät 70-lukulaisista science fiction elokuvista olivat allekirjoittaneen mieleen. Lisäksi allekirjoittanut sai uhrattua rahansa alkoholin ja musiikin alttarille, joten mukaan tarttuivat kankkusen lisäksi läjä Reverendsien uusia vinyylijulkaisuita, jotka käsittääkseni ovat kovaa vauhtia loppumassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s