A Perfect Circle: eMOTIVe

Kolmas albumi: kaksi omaa kappaletta ja kymmenen lainaa. Tämähän vaikuttaa aika lailla välityön reseptiltä.

Ennakkoluulot eivät – valitettavasti – olleet tässä tapauksessa vääriä. A Perfect Circle on hieno bändi ja kiinnostavin sivuprojekti ikinä, mutta nyt ei olla APC:n tuotannon terävimmässä kärjessä. Kahdestatoista kappaleesta jää hieman puolinainen vaikutelma.

Muutama upea täysosuma saadaan. Kuten aiemmin Roklinnussa totesin, Imagine saa aivan uuden merkityksen goottiballadiksi muuttuneena. John Lennon maalaili taivaanrantoja, Keenan laulaa ydinsodan jälkeen bunkkerissa säteilypuku päällä. Passive on kappale, joka voisi olla edelliseltä APC:n levyltä, tai oikein korvin kuunneltuna jopa Toolin varhaisemmilta levyiltä. Yhtä kaikki, Passive vie potin kotiin.

Toinen uusi oma kappale ei olekaan niin uusi kuin luulisi. Sinänsä hieno, joskin erikoinen, Counting Bodies Like Sheep to the Rhythm of the War Drums kierrättää edellisen levyn kappaletta Pet ja lienee jotain remixin ja uudelleenäänitetyn version välimaastosta.

Edellinen levy on kääntynyt päälaelleen. Edellisellä hienolla levyllä ylivoimaisesti vahvin kohta osui coverbiisin The Nurse Who Loved Me kohdalle, kun taasen tällä cover-levyllä vahvimmat hetket eivät ole lainakappaleita ensinkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s