The Donnas:Gold medal

Muutama vuosi sitten The Donnas julkaisi täydellisen rock-levyn. Spend the night oli niin sanoituksiltaan kuin musiikiltaan tiukinta mahdollista tyttörokkia. Uudella Gold medal -levyllä bändi ottaa askeleen aikuisempaan suuntaan ja niinpä taiteilijanimet Donna A, C, F ja R ovat joutaneet romukoppaan.

Gold medalilla perusresepti on sama kuin aiemmin, eli rokkia soitetaan. Ensimmäinen single Fall behind me ei aivan lunastanut odotuksia, vaikka onkin loppujen lopuksi kelpo biisi. Levyn avausraita I don’t want to know:n tiukka kitarariffi kuulostaa The Hivesilta ja Don’t break me down soi upeasti Kissin hengessä. Edellisistä levyistä poiketen bändi ei kuitenkaan lataa täysillä alusta loppuun, vaan mukaan mahtuu iisimpääkin menoa. Yllättävin biisi on levyn nimiraita, joka vedetään lähes akustisesti…ja se toimii täydellisesti!

Välillä kuljetaan aivan turhaan rockin turvallista keskitietä. Bändin yhteinen sävellyskynä ei ole ollut aivan täydessä terässä, eivätkä sanoitukset ole yhtä iskeviä kuin edellisellä levyllä. Yhtä kaikki, vahva kolmen tähden levy tämä on ja antaa lupauksia siitä, että The Donnas voi hyvinkin onnistua suunnanmuutoksessaan aikuisemmalle tielle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s