The Voice haastaa MTV:n

Nuorison ääni- The Voice on aloittanut marraskuun alkupuolella lähetyksenä digitaalisena TV-kanavana. Kanava on maksuton, mutta sen katselu vaatii luonnollisesti digiboksia.

Henk.kohtasesti olen jo jonkin aikaa kaivannut haastajaa jonnin joutavalle MTV Nordicille – tämäkö se sitten olisi? (Okei, VH1 olisi kai sopivampi meikäläisen ikäpolvelle, mutta se maksaa….vielä enemmän.)

Toistaiseksi formaatti on varsin lupaava: pelkkää musaa eikä turhia hype-höpötyksiä ja vähän mainoksia. Videotkin ovat olleet suht monipuolisia ja jokseenkin enemmän sopivia suomalaisten suosimiin genreihin kuin juuri MTV Nordicin tuputtama jenkkirap ja hip hop. Mitä me siitä täällä pohojalassa kostumme tai ymmärrämme, kysyn vaan.

The Voice ilmoittaa panostavansa kotimaisuuteen: kanavalla soitettavasta musiikista on noin 30 prosenttia suomalaista. Se vähä, mitä olen kanavaa katsellut, en ole ainuttakaan kotimaista videota nähnyt. Ehkä niiden lähetysaika on ”ei parhaaseen katseluaikaan” tai sitten minulla on vain käynyt huono tuuri..Noh, kotimaista tai ei, tervetuloa The Voice! Älkää pilatko kanavaa tyhjänpäiväisiä höpisevilllä ns. juontajilla tai jo aikansa eläneillä chateillä, pliiiis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s