YUP: Helppoa katseltavaa

YUP:n uusi DVD Helppoa katseltavaa on yli viisituntinen mammutti. On hankala arvostella näin isoja ja kirjavia järkäleitä kokonaisuuksina. Erillisten osien taso vaihtelee huimasti (kymmenen minuuttia keikkabussissa tupakoinnista puhumista lienee eri maailmasta kuin aivan loistava Tavastian Yövieraat-keikka), eikä tätä lienekään tarkoitettu katsottavaksi yhdeltä istumalta, vaan sen sijaan näykkien.

Ne näykityt palaset ovat maukkaita, mutta sen varmasti tietääkin jokainen yhtyeen ystävä. En katso, että tätä on suunnattu kenenkään ensikosketukseksi YUP:hen, Helppoa kuunneltavaa lienee siihen tarkoituksenmukaisempi väline.

Äänessä olen yleensä melko tarkka laadusta, vaikken highend-hifisti olekaan, mutta tällä levyllä paikoin on jo liian tuhnuista kuvaa. Provinssirock-keikan ja Lutakon ensimmäisen keikan ääriviivoissa on jonkinlaista outoa pikselöitymistä ja säröä, jo hieman häiritsevissä määrin, ja jälkimmäisen keikan kameroista monen kuva on häkellyttävän sumea.

Pakko-ostoshan tämä on yhtyeen faneille. Kohtuullinen hinta yhdistettynä 2½ tuntiin livemateriaalia plus kaikkiin videoihin on aina ostamisen arvoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s