Myydyimmät levyt 2004

Vuoden 2004 levymyyntilastot on julkaistu. Kotimaisissa levyissä Nightwishin Once vei potin 86718 levyllä ja jätti taakseen Eppu Normaalin (77607). Hieman yllätyin siitä, että Popstars-bändi Ind-X myi kahdeksanteen sijaan oikeuttavan määrän. Olin lukevinani rivien välistä, että sen albumin myyntiin oltaisiin oltu hieman pettyneitä.

Ulkomaisten levyjen puolella Robbie Williamsin kokoelma myi eniten, 40367 kappaletta. Kuusi suomalaista levyä myi enemmän. Kyllä kotimaista näemmä suositaan edelleenkin.

4 vastausta artikkeliin “Myydyimmät levyt 2004

 1. Nuo luvut ovat varmastikin koottu niistä määristä, miten paljon noita levyjä on roudattu levy-yhtiöiden varastoista kauppoihin. Indx’n levyjä ei ole ostettu kaupoista koteihin odotettuun tahtiin, joten useammankin kauppaketjun keskusvarastot notkuvat noita Indx’n levyjä, joita asiakkaat eivät halua ostaa. Jee Jee Jeehän myi platinaa ennakkoon, joten tuo listattu 34003 kappaletta taitaa olla se tarkka ennakkomyynnin luku. Tuskin monikaan putiikki on joutunut tilaamaan levyä lisää varastoon ennakkotilausten jälkeen…

  Tykkää

 2. Nuo luvut ovat varmastikin koottu niistä määristä, miten paljon noita levyjä on roudattu levy-yhtiöiden varastoista kauppoihin. Indx’n levyjä ei ole ostettu kaupoista koteihin odotettuun tahtiin, joten useammankin kauppaketjun keskusvarastot notkuvat noita Indx’n levyjä, joita asiakkaat eivät halua ostaa. Jee Jee Jeehän myi platinaa ennakkoon, joten tuo listattu 34003 kappaletta taitaa olla se tarkka ennakkomyynnin luku. Tuskin monikaan putiikki on joutunut tilaamaan levyä lisää varastoon ennakkotilausten jälkeen…

  Tykkää

 3. Olen vähän yllättynyt, kuinka paljon luottoa siihen bändiin oli sisäänostajilla, jos platinaa myytiin pelkästään ennakkotiedon perusteella.

  Noilla ennakkomyyntimäärillä alelaariin ei ole pitkä matka.

  Tykkää

 4. Olen vähän yllättynyt, kuinka paljon luottoa siihen bändiin oli sisäänostajilla, jos platinaa myytiin pelkästään ennakkotiedon perusteella.Noilla ennakkomyyntimäärillä alelaariin ei ole pitkä matka.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s