Huhuja

Pikkulinnut lauloivat täydennyksenä aiempiin Provinssi-huhuihin, että saattaisi olla esimerkiksi pitkän setin slotti varattuna lauantaille Mars Voltalle.

Edelleen liikumme huhutasolla, mutta…

6 vastausta artikkeliin “Huhuja

 1. Lisää vettä myllyyn. Provinssi-viikonloppuna Mars Volta on keikalla naapurimaassamme, Hultsfredin festivaaleilla. Eiköhän yhtye saada siis Seinäjoellekin, kun ovat kerrankin muutenkin näillä nurkilla siihen aikaan…

  Tykkää

 2. Lisää vettä myllyyn. Provinssi-viikonloppuna Mars Volta on keikalla naapurimaassamme, Hultsfredin festivaaleilla. Eiköhän yhtye saada siis Seinäjoellekin, kun ovat kerrankin muutenkin näillä nurkilla siihen aikaan…

  Tykkää

 3. Jännä juttu, että tuo Hultsfred (jossa muutenkin perinteisesti about jokainen iso nimi, joka Provinssiin tulee, tekee keikan) tuli tietona näiden huhujen jälkeen.

  Tästä voisi päätellä, että huhut eivät missään tapauksessa olleet tuulesta temmattuja.

  Tykkää

 4. Jännä juttu, että tuo Hultsfred (jossa muutenkin perinteisesti about jokainen iso nimi, joka Provinssiin tulee, tekee keikan) tuli tietona näiden huhujen jälkeen.Tästä voisi päätellä, että huhut eivät missään tapauksessa olleet tuulesta temmattuja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s