nine inch nails: the downward spiral Dualdisc

Amerikan mantereella on tarjoiltu NINin klassikkoalbumi Dualdisc-versiona. Toinen puoli Dualdiscistä on remasteroitu CD, joka ei kiinnosta suuremmin. Toinen puoli Dualdiscistä on DVD-Audio + Dolby Digital 5.1 -versio the downward spiralista.

Jumaliste. Ilmiömäinen levyhän (90-luvun paras!) se oli jo ennestään, mutta ei lainkaan pahaa tehnyt viedä se kuuteen kanavaan. Monet kappaleista saavat paljon lisää takakanavista. march of the pigs loppuu pelkästään taakse ja closerin outro kiertää kuin viimeistä päivää. Paikoin taitaa olla kaikuakin lisätty.

Etenkin ruiner heräsi eloon uudella tavalla ja säröytetyt lauluosuudet puskivat aivan eri tavalla läpi kuin ennen.

Bonuksena levyllä on kaikenlaista perustauhkaa, plus levyn videot. 5.1-miksaus on kuitenkin se, minkä takia tämä pitää saada hyllyyn.

Jostain kummallisesta syystä tätä dualdisciä ei saa Euroopasta, vaan surroundista pitävät voivat shopata Super Audio CD:n. Vielä kun olisi tullut ostettua SACD-soitin, niin sillä tekisikin jotain. DVD-audio + Dolby Digital 5.1 -yhdistelmästä jompikumpi toimii jokaisessa DVD-soittimessa, joita luulisi ihmisiltä löytyvänkin.

Tuleva With Teeth on myös tarjolla Dualdiscinä … ja jostain syystä sekään ei Euroopassa saatavilla, pitää taas rapakon takaa tilata. Mikäs tässä nyt oikein maksaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s