Paska: Women Are From Venus, Men From Anus

Rockyhtye Paska teki comeback- ja debyyttitäyspitkänsä.

Tyylilaji on pysynyt samana, mutta yllätyksiäkin löytyy. Yhden miehen orkesteri teki jopa dueton: I Just Pogo (=Mä vaan pogoon) vedetään duettona Pelle Miljoonan kanssa. Lisäksi biisissä Saddam’s Weapons of Massdestruction And Connections With Al Quida And Other Terrorist Groups – DJ Slow’s Celcius 1/12 Remix vierailevat (luonnollisesti) DJ Slow, Ismo Alanko, Tipi (CMX), Twist Twist Erkinharju, Archzie 69, Asko Keränen ja tietenkin DJ Kusipää. Harmi, ettei biisissä kuulu juuri niin mitään, vaan se on pelkkää hiljaisuutta ja pientä suhinaa. Keikkaversio oli jokseenkin samanlainen, mutta ilman vierailijoita.

Oman materiaalin lisäksi levyllä kuullaan myös coverbiisejä, kuten jo 90-luvun alusta repertuaariin kuulunut Bohemian Rhapsody ja levyn loppupuolen Mike Oldfield -suurteos Tubular Bells.

Tämä toimii juuri niin hyvin kuin yhden miehen accapella-HC-punkorkesteri voi vain suinkin toimia.

En ollut paikalla kuulemassa, miten Paskan Hanoi Rocks -projekti Stupido-Shopin keikalla onnistui. Tavoitteena oli ruuhkauttaa keikalla koko Iso-Roban raitiovaunu- ja henkilöautoliikenne. Kommenttiosastoon kaipaamme raportteja siitä, miten onnistui.

Paskaahan tämä on, mutta hyvää paskaa. Tukevassa kännissä tämä voisi vaikuttaa tosi hyvältä idealta. Viisi tähteä, *****.

(Hei Riemu-levyt, voitte laittaa Hesarin etusivun Paska-mainokseenne, että Roklintukin antoi tälle levylle viisi tähteä.)

2 vastausta artikkeliin “Paska: Women Are From Venus, Men From Anus

  1. Iso-Roba ei pahemmin ruuhkautunut. Tai jos tarkkoja ollaan, en itse keikkaa ehtinyt näkemään. Stupidon sällit tekivät nimittäin sen virheen, että laittoivat Paskan levyn soimaan ennen keikan alkua ja sehän tyhjensi koko kaupan(paikalla oli noin 5 henkeä). Jaksoin kappaleen verran, sitten oli jo pakko poistua.

    Tykkää

  2. Iso-Roba ei pahemmin ruuhkautunut. Tai jos tarkkoja ollaan, en itse keikkaa ehtinyt näkemään. Stupidon sällit tekivät nimittäin sen virheen, että laittoivat Paskan levyn soimaan ennen keikan alkua ja sehän tyhjensi koko kaupan(paikalla oli noin 5 henkeä). Jaksoin kappaleen verran, sitten oli jo pakko poistua.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s