Äänestysten tulokset

Päivää, Roklinnun Tarmo Ropponen täällä. On aika sulkea vuosiäänestykset ja korjata sato.

Vuoden ulkomainen roklevy oli System of a Down: Mezmerize/Hypnotize 21.8% ääniosuudellaan. Vakavasti puhuen, oliko kukaan yllättynyt?

Vuoden kotimainen rokbiisi oli YUP: Tehdas 23,9% ääniosuudella. Koska YUP:lla on uskollinen kannattajakunta, voitto oli odotettavissa, mutta voiton selkeys oli hieman erikoista.

Vuoden ulkomainen rok-DVD -kategorian korjasi täpärästi nimiinsä taannoisen biisivuosiäänestyksen voittaja Queens of The Stone Age: Over the Years and Through the Woods 22 prosentin saaliilla, Rushin R30 tiukasti imussaan 20,7 %:lla.

Vuoden ulkomainen tulokas -kategoria ei saanut paljon ääniä muihin verrattuna, mutta Juliette & The Licks on koskettanut 38,8 prosentin arvoisesti Roklintu-kansaa.

Vuoden ulkomainen rokbiisi meni äänestys- ja listajyrä System of a Downin nimiin: B.Y.O.B. sai kirkkaimman kruunun 27 % ääniosuudella.

Vuoden kotimainen tulokas oli Sydän Sydän 27,5% äänisaaliilla. Olen toistaiseksi välttänyt kyseisen artistin musiikillisen annin, mutta uskon, että heidän meininkiinsä on pakko tutustua, sen verran moni on suositellut. Hieman yllättäen massasuosiotakin nauttiva Stam1na jäi kakkoseksi.

Vuoden rokmedia paperilla on Rumba, kuten aiempinakin vuosina. Kukaan ei yllättynyt.

Vuoden rokmedia netissä on Katosblog. Linkitystilastoista päätellen meillä on yhteistä lukijakuntaa, jopa enemmän kuin aikaisempien vuosien listajyrällä Rockmusica.netillä.

Kotiteollisuus kruunataan parhaan DVD:n tehneenä 27,4 prosentin mielestä. Ehkä No Sori -viihdelehti oli se ratkaiseva tekijä.

Absoluuttinen Nollapiste teki 2005 loistavan levyn Mahlanjuoksuttaja, ja yleisö oli samaa mieltä. Tarkemmin sanottuna 23,3 prosenttia yleisöstä oli sitä mieltä, että se oli paras kotimainen tänä vuonna.

Meillä oli melko hyvä rokvuosi. Palataan siihen toimituksen valintojen myötä.

8 vastausta artikkeliin “Äänestysten tulokset

 1. Näiden valintojen jälkeen olen päättänyt lopettaa roklinnun satunnaisen seuraamisen. Hyvästi.

  Tykkää

 2. Näiden valintojen jälkeen olen päättänyt lopettaa roklinnun satunnaisen seuraamisen. Hyvästi.

  Tykkää

 3. Uusi ulkomainen tulokas-sarjan vaihtoehdot oli niin ankeita että ainakin allekirjoittanut jätti kokonaan valitsematta…

  Tykkää

 4. Uusi ulkomainen tulokas-sarjan vaihtoehdot oli niin ankeita että ainakin allekirjoittanut jätti kokonaan valitsematta…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s