Masa hei, sä et huijaa ketään.

Ihan oikeasti, Matti. Nyt lopetat sen joka ainoaan bandwagoniin hyppäämisen. Jos ensin tunnustaudut Pikku G:n faniksi ja poseeraat räppiposeerauksissa, sen jälkeen et jumaliste tule enää väittämään pirunsarvet pystyssä, että pidät hevimetallista.

Eivät nuoret äänestäjät ole aaseja.

Myös Jussi Ahlroth Hesarin blogeissa ottaa kantaa Masa-asiaan.

4 vastausta artikkeliin “Masa hei, sä et huijaa ketään.

 1. Tietenkin saa pitää mistä vain. Eihän siitä tuossa ole kyse, vaan feikkaamisesta.

  Jos menneitä postauksia katselee, huomaa, että meikäläisenkin levyhyllystä löytyy yhtä jos sun toista räppiä.

  En minäkään Lordista pidä, tuskin ostaisin levyä – etenkin kasarius on suuri ongelma – mutta tuossa euroviisuseurassa Lordi kieltämättä oli aika ylivoimainen rok-näkökulmasta.

  Vinhasti kyllä veikkaan, että jos Hesarin ansiokkaissa kuvissa Matti yrittää vaivaisesti taitella sormiaan pirunsarviasentoon (muut lehdet julkaisivat valmiit kuvat), tuskin kyse on kovin aidosta fanituksesta.

  Puhdasta äänten kalastelua äänestäjiä aliarvioimalla.

  Selkärankainen olisi todennut jotain siihen suuntaan, että on vähän saakelin hienoa, että jokin ei-mainstream Suomesta voi menestyä noinkin laajalti ja tuoda levymyyntiä Suomeen ja maailman kiinnostusta Suomeen.

  Mutta jos Matilla on vähintään viisi useaan kertaan kuunneltua hevimetallilevyä hyllyssä, niin olen valmis pyörtämään kaikki puheeni.

  Tykkää

 2. Tietenkin saa pitää mistä vain. Eihän siitä tuossa ole kyse, vaan feikkaamisesta.Jos menneitä postauksia katselee, huomaa, että meikäläisenkin levyhyllystä löytyy yhtä jos sun toista räppiä.En minäkään Lordista pidä, tuskin ostaisin levyä – etenkin kasarius on suuri ongelma – mutta tuossa euroviisuseurassa Lordi kieltämättä oli aika ylivoimainen rok-näkökulmasta.Vinhasti kyllä veikkaan, että jos Hesarin ansiokkaissa kuvissa Matti yrittää vaivaisesti taitella sormiaan pirunsarviasentoon (muut lehdet julkaisivat valmiit kuvat), tuskin kyse on kovin aidosta fanituksesta.Puhdasta äänten kalastelua äänestäjiä aliarvioimalla.Selkärankainen olisi todennut jotain siihen suuntaan, että on vähän saakelin hienoa, että jokin ei-mainstream Suomesta voi menestyä noinkin laajalti ja tuoda levymyyntiä Suomeen ja maailman kiinnostusta Suomeen.Mutta jos Matilla on vähintään viisi useaan kertaan kuunneltua hevimetallilevyä hyllyssä, niin olen valmis pyörtämään kaikki puheeni.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s