Talvin Singh ja La Kinky Beat Nosturissa 27.5.

En muista pitkään aikaan nähneeni keikkaa, jossa esiintyjällä olisi ollut huono päivä tai ainakaan, että se olisi näkynyt ulospäin. Eilen sellainen valitettavasti tapahtui kun Nosturissa dj-keikalla ollut Talvin Singh keskeytti settinsä reilun puolen tunnin soiton jälkeen.

Ennen keskeytystä Singh ehti soittaa drum n bassia, jonka väliin hän lauloi tai pikemminkin äännähteli itämaisittain. Itämainen laulanta ja tablojen rummutus on tuttu äänimaailma herran levyiltä. Yleisö sai kuulla myös kun Singh haistatti pitkät jollekin yleisössä olleelle henkilölle, mutta purkauksen syy jäi epäselväksi.

Ilmeisesti Singhillä oli ongelmia lavan cd-soittimien kanssa, mutta mitään tietoa tästä herra itse ei antanut vaan poistui lavalta musiikin yllättäen katkettua. Kovin diivamainen kuva tästä vierailusta jäi, valitettavasti. Samansuuntaista kommenttia löytyy myös Maailma kylässä -festareiden sivuilta.

Pettymyksestä huolimatta ilta ehti tarjota mainiota musiikkia. Barcelonalainen La Kinky Beat esitti tunnin-puolentoista verran espanjalaista rockia, johon sekoitettiin vaikutteita mm. hip hopista ja reggaesta.

2 vastausta artikkeliin “Talvin Singh ja La Kinky Beat Nosturissa 27.5.

 1. I was there too!

  Siitä haistattelun syystä..
  Talvinilla oli joku tällainen hippimäinen maalailu käynnissä..
  Talvin: "We don’t need the lights. There is enough love in here. I wish I could speak your language, maybe then you would understand."
  Suomalainen yleisöstä: "We fucking understand you!"
  Talvin siihen sitten kajauttaa: "Fuck you!"

  Ilmeisesti keikalla ei olisi saanut kiroilla.

  En itse pysty käsittämään mitä TS mahdollisesti odotti yleisöltä tai vierailultaan? Kyllä jäi huono maku suuhun. Keskeytys oli harmillinen, varsinkin kun yleisö oli ihan mukana ja nautti siitä puolituntisesta. Herran tunnelma menee ehkä aika herkästä pilalle.

  Esiintyvä taiteilija ei vaan kertakaikkiaan voi tehdä ohareita kesken keikkaa! En ole ikinä nähnyt vastaavaa.

  Tykkää

 2. I was there too!Siitä haistattelun syystä..Talvinilla oli joku tällainen hippimäinen maalailu käynnissä..Talvin: "We don't need the lights. There is enough love in here. I wish I could speak your language, maybe then you would understand."Suomalainen yleisöstä: "We fucking understand you!"Talvin siihen sitten kajauttaa: "Fuck you!" Ilmeisesti keikalla ei olisi saanut kiroilla. En itse pysty käsittämään mitä TS mahdollisesti odotti yleisöltä tai vierailultaan? Kyllä jäi huono maku suuhun. Keskeytys oli harmillinen, varsinkin kun yleisö oli ihan mukana ja nautti siitä puolituntisesta. Herran tunnelma menee ehkä aika herkästä pilalle.Esiintyvä taiteilija ei vaan kertakaikkiaan voi tehdä ohareita kesken keikkaa! En ole ikinä nähnyt vastaavaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s