Flow festival 2006, perjantai Valkoinen sali

Ensin sananen puitteista. Viime vuonna Flow järjestettiin VR:n makasiineilla, jonne saatiin varsin heikoista lähtökohdista huolimatta loihdittua hienot juhlat. Täksi vuodeksi tapahtuma siirtyi Kuudennen linjan sisäpihalle sekä Valkoiseen saliin. Valitettavasti ensinmainittu paikka jäi itseltäni tsekkaamatta.

Valkoinen sali on hieman sokkeloinen paikka, mutta pahoja tungoksia ei illan aikana päässyt syntymään. Tosin tapahtuma ei tainnut olla loppuunmyyty. Alakerran esiintymisalue oli todella pieni, mutta ainakin Tuomas Toivasen Toinen linja -projekti sopi sinne tyyliltään hyvin. Yläkerran sali oli kaikuisa, muttei onneksi ärsyttävän pahasti.

Kollega Arrto ehti jo kirjoittaa oman asiantuntevan kommenttinsa itselleni varsin tuntemattomasta Underground Resistancesta, joten keskityn illan viimeiseen artistiin Coldcutiin.

Coldcutin muodostavat brittiläiset Matt Black ja Jonathan More. Etukäteen oli tiedossa, että kaksikon keikka tulee olemaan dj-setti, mutta odottamieni vinyylisoittimien sijaan lavalla oli cd-soittimet sekä Moren operoima kannettava tietokone. Eipä siinä mitään, ihan railakkaasti miksaus sujui cd-vehkeilläkin.

Alkuun kuultiin hyvä tovi junglea, mistä meikäläinen piti kovasti (sehän on selvää, että junglea pitää päästä tanssimaan kunnolla ainakin kerran vuodessa). Tästä edettiin muihin tyyleihin, mutta valitettavasti fiiliskin laski hieman. Joitakin Sound Mirrors -levyn kappaleita kuultiin, mutta muuten en osaa sanoa soittivatko herrat perustamansa Ninja Tune -levymerkin materiaalia tai Sound Mirrorsia vanhempaa omaa tuotantoaan.

Kokonaisuutena ilta oli kohtuullisen onnistunut. Valkoisessa salissa oli varsin hienot puitteet, rennon tyylikkäitä ihmisiä ja huono olutvalikoima. Musiikillinen huippukohta jäi kuitenkin tällä kertaa löytymättä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s