Reverend Bizarren hautajaiset 30.12.2006, TVO, Turku

Kummallinen pappismies on sitten haudattu, tai ainakin viimeinen keikka on heitetty. Vielä muutama 7-tuumainen vinyyli, yksi albumi sekä jotain pientä sälää ja bändin lopettaa kokonaan. Ja aikamoinen sessio se olikin.

Reverend Bizarre funeral, TVO, TurkuEnsimmäisen setin varsinainen yllätys oli yhtyeen kiertuehenkilökunnasta ja ystävistä koottu orkesteri, joka soitti bändin levyttämän cover-version Burzumin Dunkelheit-kappaleesta, nähdäkseni lavalla olevista bändin jäsenistä rumpali siirtyi kakkoskitaraan ja Albert hoiti vain laulajan tehtävät, luovuttaen basson soittamisen bändin kuskina ja roudarina toimivalle Jussille. Rumpalina toimineen henkilöllisyys jäi hämäräksi.

Yhtye soitti jo demollaan olleen Strange Horizon kipaleen, sekä toisen settinsä loppupäässä Cirith Ungolin jota yhtye ei ole aikaisemmin soittanut livetilanteessa. Yllätyksiä siis kuultiin, odotettujen kipaleiden muossa. Toisaalta joitain suosikkikappaleitani ei kuultu lainkaan, mikä tietenkään ei ole mikään yllätys. Vajaaseen kolmeen tuntiin kun mahtuu vain rajallinen määrä kymmentä minuuttia hipovia teoksia.

Reverend Bizarre funeral, TVO, TurkuTilaisuus oli tunnelmaltaan mitä hienoin, olo oli enemmänkin kuin kotibileissä kuin keikalla ja olin huomaavinani yleisön joukossa hirveän paljon naamoja joita olen vuosien aikana kohdannut ketä missäkin. Yllättävän paljon oli ihmisiä ulkomailta, muistan tavanneeni ja jutelleeni ainakin parin irkun kanssa sekä jonkun saksalaisen kanssa. Minulle kerrottiin että euroopasta oli porukkaa, jokunen aussi kuulemma myös.
Haikeat tunnelmat tietenkin keikasta jäi vaikka sisältö olikin sitä itseään. Toivottavasti keikka meni nauhalle, se olisi mukava kuulla uudemmankin kerran, virheineen päivineen.

Loput kuvat löytyvät Reverend Bizarre’s funeral setistä Flickeristä.

EDIT: Lisää kuvia turneen keikoista löytyy täältä, taitavat olla edellisen päivän keikalta Tampereen Vastavirta-klubilta.

EDIT2: Tässä vielä illan soittolista kokonaisuudessaan.

1. setti:
1. Pyramids Of Mars
2. Strange Horizon
3. Funeral Summer
4. Fucking Wizard
5. Doom Over The World
6. Dunkelheit

2. setti koostui In The Rectory -albumista kokonaisuudessaan:
1. Burn In Hell!
2. In The Rectory
3. The Hour Of Death
4. Sodoma Sunrise
5. Doomsower
6. Cirith Ungol

4 vastausta artikkeliin “Reverend Bizarren hautajaiset 30.12.2006, TVO, Turku

 1. Dunkelheitin aikana rummutti saksalainen Sebastian, joka on paukutellut mm. loistavan doom/rock-bändi Earth Flightin (http://www.earth-flight.net) ja old school death metal -ryhmä Excoriaten (mitglied.lycos.de/smokedemon) riveissä. Molempien luulisin olevan kiintoisaa kuunneltavaa sinulle, jos eivät jo tuttuja ole. Tuli tuon Sebastianin kanssa törmäiltyä viikonlopun aikana muutamia kertoja, todella mukava heppu.

  Old Seasonin (http://www.myspace.com/olds…) Nails ja hänen naisseuralaisensa Irlannista tulivat minullekin tutuiksi. Olivat hekin näet varanneet huoneen Omenahotellista, ja huonetoverini Herr Nabel heidät tunsi käsittääkseni jo ennestään. Samassa seurassa tuli vietettyä vuodenvaihdekin, hienoa sakkia nuokin ulkomaanelävät.

  Keikka nauhoitettiin, myös Tampereella. Osa seurueestamme pääsi itse asiassa TVO:lle kuvaajien kyydissä.

  Satuitkos muuten kävelemään TVO:lta keikan jälkeen keskustaan Danielin, Nabelin ja joidenkin muiden kanssa jotakuinkin samaa matkaa (myös ulkomaalaisia tuossa seurueessa oli)? Juttelin nimittäin matkalla sellaisen silmälasipäisen arviolta reippaat kolmikymppisen pitkätukan kanssa, ja aloin myöhemmin miettimään, että jotain tuttua sedässä oli. Olitkohan se sinä? Minä olin se lohjalaispoju olkapäille ulottuva vaalea tukka päässään. Taisit aluksi olettaa ulkomaalaiseksi kun solkkasin muistaakseni Sebastianin kanssa englantia. Siis jos se nyt teikäläinen oli ollenkaan, hehe. Tuomiokirkon ohi ainakin käveltiin.

  Joo, minähän sen Abhorrence-liven tuossa mennävuonna lähetin.

  Keikka oli paras.

  Tykkää

 2. Dunkelheitin aikana rummutti saksalainen Sebastian, joka on paukutellut mm. loistavan doom/rock-bändi Earth Flightin (http://www.earth-flight.net) ja old school death metal -ryhmä Excoriaten (mitglied.lycos.de/smokedemon) riveissä. Molempien luulisin olevan kiintoisaa kuunneltavaa sinulle, jos eivät jo tuttuja ole. Tuli tuon Sebastianin kanssa törmäiltyä viikonlopun aikana muutamia kertoja, todella mukava heppu.Old Seasonin (http://www.myspace.com/olds…) Nails ja hänen naisseuralaisensa Irlannista tulivat minullekin tutuiksi. Olivat hekin näet varanneet huoneen Omenahotellista, ja huonetoverini Herr Nabel heidät tunsi käsittääkseni jo ennestään. Samassa seurassa tuli vietettyä vuodenvaihdekin, hienoa sakkia nuokin ulkomaanelävät.Keikka nauhoitettiin, myös Tampereella. Osa seurueestamme pääsi itse asiassa TVO:lle kuvaajien kyydissä.Satuitkos muuten kävelemään TVO:lta keikan jälkeen keskustaan Danielin, Nabelin ja joidenkin muiden kanssa jotakuinkin samaa matkaa (myös ulkomaalaisia tuossa seurueessa oli)? Juttelin nimittäin matkalla sellaisen silmälasipäisen arviolta reippaat kolmikymppisen pitkätukan kanssa, ja aloin myöhemmin miettimään, että jotain tuttua sedässä oli. Olitkohan se sinä? Minä olin se lohjalaispoju olkapäille ulottuva vaalea tukka päässään. Taisit aluksi olettaa ulkomaalaiseksi kun solkkasin muistaakseni Sebastianin kanssa englantia. Siis jos se nyt teikäläinen oli ollenkaan, hehe. Tuomiokirkon ohi ainakin käveltiin.Joo, minähän sen Abhorrence-liven tuossa mennävuonna lähetin.Keikka oli paras.

  Tykkää

 3. Minähän se taisin olla, Danielin kämpille taidettiin mennä, joka oli sekin aikamoinen kokemus (lattiasta kattoon vinyyliä, CD:tä ja leffoja).

  Tykkää

 4. Minähän se taisin olla, Danielin kämpille taidettiin mennä, joka oli sekin aikamoinen kokemus (lattiasta kattoon vinyyliä, CD:tä ja leffoja).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s