Nine Inch Nails Ankkarokkiin, ISIS Tuskaan

Juuri Suomessa käväissyt Nine Inch Nails tulee takaisin Suomeen loppukesästä. 4.-5.8. järjestettävän Ankkarockin muita esiintyjiä on The Ark ja Dir en Grey.

Tämän lisäksi Tuska on varmistanut, että sen lauantaissa esiintyy amerikkalainen sludge/post-rock -orkesteri ISIS. Tämän lisäksi Tuskassa on melkoiset black-metal -kinkerit, sillä paluukiertuetta tekevät Immortal ja Emperor käyvät jyrisemässä lauteilla. Tämän rok-lintusen Tuska-vierailu alkaa varmistua.

4 vastausta artikkeliin “Nine Inch Nails Ankkarokkiin, ISIS Tuskaan

  1. Ensin NIN vääntää yli 15 vuotta niin, ettei edes sylkäise Suomeen päin ja sitten yhtäkkiä kolme kertaa 2 vuoden sisään pölähtää paikalle.

    Käyhän tuo meikäläiselle, mutta kieltämättä olen hieman yllättynyt.

    Seuraavaksi pitkään Suomen välttäneet Beck ja Pearl Jam voisivat tulla kiskaisemaan kolmisen keikkaa. Radiohead saisi myös palata kymmenen vuoden tauon jälkeen.

    Tykkää

  2. Ensin NIN vääntää yli 15 vuotta niin, ettei edes sylkäise Suomeen päin ja sitten yhtäkkiä kolme kertaa 2 vuoden sisään pölähtää paikalle.Käyhän tuo meikäläiselle, mutta kieltämättä olen hieman yllättynyt.Seuraavaksi pitkään Suomen välttäneet Beck ja Pearl Jam voisivat tulla kiskaisemaan kolmisen keikkaa. Radiohead saisi myös palata kymmenen vuoden tauon jälkeen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s