Videoblogeja

Vaikka tämä ehkä liippaa vähän läheltä mainosta, päätin kuitenkin ottaa riskin ja kirjoitta hieman aiheesta, jotta näiden artistien videoblogit löytävät itselleen yleisöä. Ne ovat mielestäni yleisönsä ansainneet.

Kyse on osasta Meteli.mobi palvelua, jossa on käynnistetty videoblogeja erilaisille ja erilailla menestyneille suomalaisille artisteille. Tällä hetkellä mukana on Kemopetrol, Tuomo (Prättälä) sekä Underwater Sleeping Society, lisää artisteja tulee pikkuhiljaa.
Kyseessä on siis artistien itsensä kuvaamat ja jos he ovat nähneet vaivaa, editoimat videot omasta ja/tai yhtyeensä arjesta, useimmiten aika lailla huumorinsävyttämistä tilanteista. Koska palvelu on ensisijaisesti mobiililaitteille, sivuston ulkonäkö on sen mukainen.

Videblogeihin pääsee käsiksi valitsemalla etusivulta Artistiesittelyt ja latautuvasta valikosta haluamansa artistin. Artistisivulta löytyy Katso artistin videoblogi -linkki, josta pääsee käsiksi itse videoihin.

Tiedoksi: Kirjoittaja työskentelee Meteli.netin ja Meteli.mobin omistamassa Nemesys Oy:ssä.

Jos käytät Meteli.mobi -palvelua mobiililaitteen kanssa ja törmäät ongelmiin, ole hyvä ja kirjoita asiasta tarkka kuvaus sekä laitteesi merkki ja malli, jotka voi lähettää osoitteeseen jukka AT meteli.net, kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s