Myspace helpottaa tutustumista uutuuksiin

Okei, Myspace ei ole kenellekään uusi juttu. Viime aikoina olen vain herännyt siihen kuinka helppo paikka se on tsekata bändien uusia biisejä ilmaiseksi.

Tämän viikon olen kuunnellut ahkerasti Jonna Tervomaata, The Donnasia ja Megadethia. Kaikilta on tarjolla uutta materiaalia ja vieläpä erittäin hyvää sellaista. Tervomaan single Läpikulkumatkalla on hieno popkappale, The Donnasin Safety Dance -cover on loistavaa bilemusiikkia ja Megadeth yllätti tekemällä jälleen toimivaa metallia.

Myös vanhoja biisejä löytyy. Keskiviikkoiselle De La Soulin keikalle valmistauduin jo työpaikalla kuuntelemalla Buddyn ja Me Myself and I:n.

6 vastausta artikkeliin “Myspace helpottaa tutustumista uutuuksiin

 1. Uutta Megadethiä ovat monet kehuneet, mutta en ole varma, jaksanko enää Countdown to Extinctionia seuranneen floppisuman jälkeen edes yrittää. Eikä se Countdown to Exctinctionkaan ollut mikään hirmuisen hyvä näin jälkikäteen ajateltuna.

  Rust in Peace tosin oli niin hyvä.

  Tykkää

 2. Uutta Megadethiä ovat monet kehuneet, mutta en ole varma, jaksanko enää Countdown to Extinctionia seuranneen floppisuman jälkeen edes yrittää. Eikä se Countdown to Exctinctionkaan ollut mikään hirmuisen hyvä näin jälkikäteen ajateltuna.Rust in Peace tosin oli niin hyvä.

  Tykkää

 3. Ongelmahan on se, että sieltä kuunnellessa ne eivät tallennu Last.fm:ään. Itseni kaltainen statistihuijari ei voi nauttia yhdestäkään kuunnellusta kappaleesta, jota ei lasketa….

  Tykkää

 4. Tänään töissä kollega totesi, että on vähän nihkeä olo kuunnellessa autossa musiikkia tai nettiradiota, kun ei last.fm-profiili rakennu. Ilmeisesti ei ollut ainoa.

  Tykkää

 5. Ongelmahan on se, että sieltä kuunnellessa ne eivät tallennu Last.fm:ään. Itseni kaltainen statistihuijari ei voi nauttia yhdestäkään kuunnellusta kappaleesta, jota ei lasketa….

  Tykkää

 6. Tänään töissä kollega totesi, että on vähän nihkeä olo kuunnellessa autossa musiikkia tai nettiradiota, kun ei last.fm-profiili rakennu. Ilmeisesti ei ollut ainoa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s