Henry Rollins Savoyssa

Odotin paljon Henry Rollinsin spoken word -keikalta Savoyssa.

Sain sen. Jumalauta, että oli hyvä.

Vaikka pystyn jossain määrin samastumaan Henry-nimisiin mäkkikäyttäjiin, jotka googlaavat outoja juttuja, tykkäävät Ramonesista, ajavat Subarulla ja vaahtoavat käsittämättömistä asioista, olin silti yllättynyt.

Olen tehnyt menneisyydessä työtä, jossa puhuin päivät pitkät. Minulla ei ole pienintäkään saumaa puhua nonstoppina 2,5 tuntia vimmalla ottamatta kertaakaan henkeä, taukoa tai hörppyä edessäni olevasta vesipullosta. Rollins ei katsonut taukoja tai vettä tai henkäisemistä tarpeelliseksi ja silti väänsi ihan vimmalla loppuun asti. Rollins 1, Lehto 0.

En usko, että mikään, mitä tässä sanon, pystyy vakuuttamaan niitä, jotka eivät olleet paikalla, joten joudun tyytymään linkkaamaan Youtubeen. Tuon saman osion veti viimeiseksi.

Seuraavan kerran, kun Rollins tulee Suomeen, olkaa paikalla.

Ja hei, paikalla olleet, se nimi, jota muistelette ja joka teidän piti googlata, on Adrian Apgar.

Crosspostattu loistava.infoon.

11 vastausta artikkeliin “Henry Rollins Savoyssa

 1. No voihan ryönä että harmittaa etten päässyt. Onhan roklinnun toimituksessa noteerattu, että Henry Rollins Show alkaa YLE Teemalla?

  Tykkää

 2. No voihan ryönä että harmittaa etten päässyt. Onhan roklinnun toimituksessa noteerattu, että Henry Rollins Show alkaa YLE Teemalla?

  Tykkää

 3. Minä olin tulossa myös, mutta perhepoliittiset syyt estivät osallistumiseni. Tiedän mitä menetin.

  Nimim. Hyllyssä useampi Henryn spoken word CD ja DVD.

  Tykkää

 4. Minä olin tulossa myös, mutta perhepoliittiset syyt estivät osallistumiseni. Tiedän mitä menetin.Nimim. Hyllyssä useampi Henryn spoken word CD ja DVD.

  Tykkää

 5. Kaverin kanssa kun lähdettiin Savoysta esityksen päätyttyä oltiin vain hiljaa ja tyydyttiin toteamaan, että tämän kasaamiseen menee hetki.

  Sitä miestä olisi helpolla kuunnellut toisetkin 2,5 tuntia jos välissä olisi ollut vartin tauko.

  Adrian tuli heti internetteihin päästyäni katsottua googleista.

  Tykkää

 6. Kaverin kanssa kun lähdettiin Savoysta esityksen päätyttyä oltiin vain hiljaa ja tyydyttiin toteamaan, että tämän kasaamiseen menee hetki.Sitä miestä olisi helpolla kuunnellut toisetkin 2,5 tuntia jos välissä olisi ollut vartin tauko.Adrian tuli heti internetteihin päästyäni katsottua googleista.

  Tykkää

 7. On taasen todistettu, että yle teema on ainoa syy miksi joku maksaisi lupamaksun…teeman sivuilla oli myös kiva linkki jonka kautta pääsi stream kuuntelemaan herran radioshöyta.

  Tykkää

 8. On taasen todistettu, että yle teema on ainoa syy miksi joku maksaisi lupamaksun…teeman sivuilla oli myös kiva linkki jonka kautta pääsi stream kuuntelemaan herran radioshöyta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s