Smashing Pumpkins julkaisee n bonusraitaa ja albumin siinä ohessa

Pitchfork perinteiseen tyyliinsä on suhteellisen särmikäs kommenteissaan, kun raportoi Smashing Pumpkinsin uuden levyn bonusraitasekoiluista.

Best Buysta ostaessa saa yhden bonusraidan. Targetista ostaessa saa toisen bonusraidan. iTunes Storesta ostaessa saa kolmannen bonusraidan. Jos ostaa muualta, ei saa bonusraitoja.

Mitäs veikkaatte, kun joku imaisee sen levyn laittomasti, olisikohan siihen kasattu kaikki nuo bonusraidat yhteen näppärään pakettiin?

Eikö tämä jo DRM-sekoiluissa nähty? Jos maksavia asiakkaita palvellaan huonommin kuin varkaita, voi olla, että ihan yhtä moni ei osta levyä, kun varastaminen tehdään ostamista houkuttelevammaksi.

4 vastausta artikkeliin “Smashing Pumpkins julkaisee n bonusraitaa ja albumin siinä ohessa

  1. Menee helposti jakeluun, mihin sillä pyritään: Sillä pyritään siihen, että merkittävimmät jakelijat antaisivat sille poikkeuksellisen paljon huomiota, hyllytilaa ja promoaisivat sitä mahdollisimman paljon.

    Siinä samalla tosin viilataan kuluttajaa linssiin, jotka sen seurauksena ostavat vähemmän. Lapsi/pesuvesi-ongelma vaikuttaisi olevan tässäkin.

    Tykkää

  2. Menee helposti jakeluun, mihin sillä pyritään: Sillä pyritään siihen, että merkittävimmät jakelijat antaisivat sille poikkeuksellisen paljon huomiota, hyllytilaa ja promoaisivat sitä mahdollisimman paljon.Siinä samalla tosin viilataan kuluttajaa linssiin, jotka sen seurauksena ostavat vähemmän. Lapsi/pesuvesi-ongelma vaikuttaisi olevan tässäkin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s