Egotrippi: Rintintin

Egotripin Leevi & Leavings -coveri on soinut päässäni koko päivän. Jos jonkun biisin pitää soida päässä, hyvä, että se on tuo. Elements Musicin soittorasiasta voi käydä tartuttamassa RinTinTinin itseensä.

Marraskuussa on odotettavissa lisää Leevi-covereita ainakin Maija Vilkkumaalta, Viikatteelta, Maj Karmalta, Stellalta, 51Koodilta ja Happoradiolta Perjantai – tribuutti Leevi & the Leavingsille -kokoelmalla.

8 vastausta artikkeliin “Egotrippi: Rintintin

 1. Hyi saatana. Oli pakko etsiä netistä kuka idiootti on mennyt kopioimaan hyvän biisin. Tää egotripin kopio on todella surkea. Suorastaan Leevi and the leavingsin halveksuntaa.

  Tykkää

 2. Hyi saatana. Oli pakko etsiä netistä kuka idiootti on mennyt kopioimaan hyvän biisin. Tää egotripin kopio on todella surkea. Suorastaan Leevi and the leavingsin halveksuntaa.

  Tykkää

 3. Olen aina ollut Leevi and the Leavingsin suuri ihailija. Olen sitä ikäluokkaa että olen kuunnellut "leeviä" alusta asti. Minun täytyy kyllä todeta että Egotrippi on mielestäni onnistunut suurenmoisesti tätä kappaletta tehdessään. Toivottavasti muutkin artistit yltävät, jos ei samaan niin ainakin lähes samaan kuin EGOTRIPPI.Uskoisin ettei Gösta pahastuisi kuullessaan tämän kappaleen.

  Tykkää

 4. Olen aina ollut Leevi and the Leavingsin suuri ihailija. Olen sitä ikäluokkaa että olen kuunnellut "leeviä" alusta asti. Minun täytyy kyllä todeta että Egotrippi on mielestäni onnistunut suurenmoisesti tätä kappaletta tehdessään. Toivottavasti muutkin artistit yltävät, jos ei samaan niin ainakin lähes samaan kuin EGOTRIPPI.Uskoisin ettei Gösta pahastuisi kuullessaan tämän kappaleen.

  Tykkää

 5. Kyllä on hyvä biisi saatu pilattua. Menee melkein maku kuunnella orginaali-biisiä kun tulee mieleen tuo cover. sanat ei riitä kuvaamaan ärsytystä.

  Tykkää

 6. Kyllä on hyvä biisi saatu pilattua. Menee melkein maku kuunnella orginaali-biisiä kun tulee mieleen tuo cover. sanat ei riitä kuvaamaan ärsytystä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s