Video: Serj Tankian: The Unthinking Majority & Empty Walls

En tiedä, mitä pitäisi ajatella Serj Tankianin uusista biiseistä. Se kuulostaa aivan System of a Downilta, josta puuttuu jotain.

Ei kai soolon näin pitäisi mennä. Eikö soolon pitäisi olla jotain erilaista, eikä vain hieman heikompi versio emobändistä? Jarkko Martikaisen soololevyt ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka tehdään hyvä irtiotto emobändistä.

Mitä te olette mieltä?

Ks. Warner Brothersin virallisen Youtube-musiikkikanavan tarjoamat Empty Walls ja The Unthinking Majority -videot linkin alla.

The Unthinking Majority

Empty Walls

10 vastausta artikkeliin “Video: Serj Tankian: The Unthinking Majority & Empty Walls

 1. Loisto kamaa. Tankian on loistava laulaja, alkoi jo V—–Maan malakianin käninä viimeisimmillä soad levyillä

  Tykkää

 2. Loisto kamaa. Tankian on loistava laulaja, alkoi jo V—–Maan malakianin käninä viimeisimmillä soad levyillä

  Tykkää

 3. ihan samaa mieltä moonchillin kanssa, helvetin hyvää kamaa koko soololevy.

  eikä sen soololevyn tarvitse olla mitenkään erinlainen emoprojektista, kuten vaikka rautiaisen soololevyt jotka on ihan samanlaisia kuin niskalaakin kanssa levytetyt biisit.

  Tykkää

 4. ihan samaa mieltä moonchillin kanssa, helvetin hyvää kamaa koko soololevy.eikä sen soololevyn tarvitse olla mitenkään erinlainen emoprojektista, kuten vaikka rautiaisen soololevyt jotka on ihan samanlaisia kuin niskalaakin kanssa levytetyt biisit.

  Tykkää

 5. Mun mielestä toi on ennemminkin soadin kaikki hyvät puolet höystettynä serjin omilla toteuttamatta jääneillä jutuilla. Koska olihan serjin ääni ja visiot nimenomaan ne, mikä ainakin itseä soadissa viehätti. Sanoisin et ainaki neljän tähden levy ja ylitti odotukset.

  Tykkää

 6. Mun mielestä toi on ennemminkin soadin kaikki hyvät puolet höystettynä serjin omilla toteuttamatta jääneillä jutuilla. Koska olihan serjin ääni ja visiot nimenomaan ne, mikä ainakin itseä soadissa viehätti. Sanoisin et ainaki neljän tähden levy ja ylitti odotukset.

  Tykkää

 7. rahaahan se tolla tekee.
  jos olis alkanu tekee armenialaista kansanmusiikkia niin kankkulan kaivoon olis äijä tipahtanut.
  pari biisii kuullu ja on erilaista kun nykymusa.
  siis hyvää.
  todella hyvää.
  maailmassa on liikaa musaa ja puolet niistä on pelkkää tusinaa ja nekin pääsevät radio soittoon.
  on hyvä että joku tekee metallimusaa vähän eri otteella.

  Tykkää

 8. rahaahan se tolla tekee.jos olis alkanu tekee armenialaista kansanmusiikkia niin kankkulan kaivoon olis äijä tipahtanut.pari biisii kuullu ja on erilaista kun nykymusa.siis hyvää.todella hyvää.maailmassa on liikaa musaa ja puolet niistä on pelkkää tusinaa ja nekin pääsevät radio soittoon.on hyvä että joku tekee metallimusaa vähän eri otteella.

  Tykkää

 9. Kun kuulin ensimmäisen kerran systen of a downia..niin korvaani otti sieltä komea ääninen mies. Ajattelin että SOAD:n oli muuten liika kovaa minulle mutta se ääni siellä joukossa oli mahtava…tuo ääni ilman tuota muuta olisi hienoa…jonkun ajan päästä tein löydön…elikkä Serj Tankianin soololevyn. Olen kuunnellut sitä taukoamatta…on aivan loistava!!!!!!!

  Tykkää

 10. Kun kuulin ensimmäisen kerran systen of a downia..niin korvaani otti sieltä komea ääninen mies. Ajattelin että SOAD:n oli muuten liika kovaa minulle mutta se ääni siellä joukossa oli mahtava…tuo ääni ilman tuota muuta olisi hienoa…jonkun ajan päästä tein löydön…elikkä Serj Tankianin soololevyn. Olen kuunnellut sitä taukoamatta…on aivan loistava!!!!!!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s