20.11.2007 – Fu Manchu ja Truckfighters Tavastialla

Meinasin ensin rustata jonkin arviontyngän (ajanpuuttesta johtuen), mutta sitten sain linkin ystäväni kirjoittamaan (englanninkieliseen) arvioon Last.fm sivustolla.
Käyttäjä Gskijj siis kirjoitti tämän arvion ja alla on yksi minun kommenttini: 20.11.2007 – Fu Manchu & Truckfighters, Helsinki, Fi

Lyhyesti kommentoiden, keikka oli mainio. Ennakolta eniten odottamani Fu Manchu ei ollut ihan niin kova kokemus kuin etukäteen olisi voinun väittää, mutta hyvä se silti oli. Truckfighters taas yllätti minut perinpohjaisesti ja oli ainakin samalla tasolla Fu-keikan kanssa, joten kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ilta. Tosin, Truckfightersin livekuntoa olen kuullut kehuttavan jokaisella kiertueella jolla he ovat suomessa olleen viimeisen… no, aina kun ovat käyneet suomessa, eli olisihan tuota melkein voinut odottaakin…


Asiaan etäisesti liittyen ja itse itseäni mainostaen (olen mukana järjestämässä ko. tapahtumaa), listää tuonne jatketun artikkelin puolelle flyerin 1.12.2007 järjestettävästä Club Planet Caravan -tapahtumasta. Musiikin osalta Stoner/Doom/Psychedelia/70’s/Sludge hengessä liikutaan, soittamassa Hanging Garden ja Swords of Mars, joten jos liippaa läheltä omia mieltymyksiä, saavu paikalle.
Club Planet Caravan @ MySpace


Klikkaamalla kuvaa saat isomman version

4 vastausta artikkeliin “20.11.2007 – Fu Manchu ja Truckfighters Tavastialla

 1. Kerrankin jotain mihinkä jaksaa täältä kauempaakin osallistua. Lisää vastaavia klubeja, vaikka tampesterinkin puolelle. Toivottavasti väki vaivautuu paikalle niin saadaan lisää.

  Tykkää

 2. Kerrankin jotain mihinkä jaksaa täältä kauempaakin osallistua. Lisää vastaavia klubeja, vaikka tampesterinkin puolelle. Toivottavasti väki vaivautuu paikalle niin saadaan lisää.

  Tykkää

 3. Olihan siellä porukkaa, muttei ihan niin paljon kuin itse olisin toivonut.
  Tapahtuma itse oli varsin onnistunut, varsinkin visuaalit olivat todella hyvä lisä.

  Tykkää

 4. Olihan siellä porukkaa, muttei ihan niin paljon kuin itse olisin toivonut.Tapahtuma itse oli varsin onnistunut, varsinkin visuaalit olivat todella hyvä lisä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s