Ufomammut hyökkää maata kiertävältä radalta

'Ufomammut Ufomammutin uutukainen, Idolum, on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Last.fm:ssä ja suosittelen että otatte tyypit. Stigma kun lähtee tosissaan käyntiin 3 minuutin jälkeen, meinaa tulla löysät pöksyyn.
Ei sen puoleen että yhtye olisi muuten mitään piipitystä tai soitinten paijaamista, mutta jokin tällä kertaa naksahtaa pahemman kerran. Varsinkin kuullokkeilla. Niin ja paljon volyymiä.

Bändi julkaisi Idolumin ensin rajoitettuna 400 kappaleen painoksena, joka todella on sitä mitä lupaa. Jokainen ”pizzalaatikko” sisältää 180 grammaista mustaa tuplavinyyliä, CD:n ja käsin silkkipainetun julisteen. Koko komeus on käsin viimeistellyssä mustassa numeroidussa laatikossa ja ilmeisesti tuo pahvinen pizzalaatikkokin on jollain tavoin kustomoitu. Kun vielä pidetään mielessä että yhtyeen jäsenet ovat Malleus Rock Art Lab-nimen alla vastuussa myös grafiikasta, ei voi kun ihmetellä.

Onneksi sain jo omani tilattua. Lisää tälläistä!

6 vastausta artikkeliin “Ufomammut hyökkää maata kiertävältä radalta

 1. Kiitos tästäkin, oli pakko tilata 52,50 euron hintainen paketti bändiltä, jota en ollut koskaan aiemmin kuullut. Toisaalta, toi last.fm-sample oli ns. ”tiukkaa shittiä”, joten mikä ettei 😀

  Tykkää

 2. Kiitos tästäkin, oli pakko tilata 52,50 euron hintainen paketti bändiltä, jota en ollut koskaan aiemmin kuullut. Toisaalta, toi last.fm-sample oli ns. ”tiukkaa shittiä”, joten mikä ettei 😀

  Tykkää

 3. Pahoittelen ja onneksi olkoon 🙂

  Ufomammut on kokonaisuudessaan niin kummallinen paketti, graafisten osasten, musiikillisen tinkimättömyyden ja yleisen sekopäisyyden ansiosta, että en voi olla kehumatta yhtyettä.

  Hieman kevyemmällä linjalla suosittelen tsekkaamaan ulos yhtyeet kuten Monkey3 ja 35007, sekä kotimaiset Galacticka ja Mr. Peter Hayden. Kaksi jälkimmäistä on lähempänä Ufomammutin menoa, kun kaksi aiempaa ulkomaanihmettä. Gala/Mr.PH split 10″ ilmestyi muuten ihan äsken 😉

  Tykkää

 4. Toki olen kuunnellut Ufomammutin genreä ennenkin ja sieltä löytyy sellaisia hienoja tuttavuuksia kuten Nadja, Jesu ja Whitehorse.

  Neurosista en mainitse, kun se on jo silkkaa yleistietoutta.

  Tykkää

 5. Pahoittelen ja onneksi olkoon :)Ufomammut on kokonaisuudessaan niin kummallinen paketti, graafisten osasten, musiikillisen tinkimättömyyden ja yleisen sekopäisyyden ansiosta, että en voi olla kehumatta yhtyettä. Hieman kevyemmällä linjalla suosittelen tsekkaamaan ulos yhtyeet kuten Monkey3 ja 35007, sekä kotimaiset Galacticka ja Mr. Peter Hayden. Kaksi jälkimmäistä on lähempänä Ufomammutin menoa, kun kaksi aiempaa ulkomaanihmettä. Gala/Mr.PH split 10″ ilmestyi muuten ihan äsken 😉

  Tykkää

 6. Toki olen kuunnellut Ufomammutin genreä ennenkin ja sieltä löytyy sellaisia hienoja tuttavuuksia kuten Nadja, Jesu ja Whitehorse.Neurosista en mainitse, kun se on jo silkkaa yleistietoutta.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.