The Dandy Warhols -klubi

The Dandy Warhols onnistui julkaisemaan muutamia viikkoja sitten levyn ilman että noteerasin.

NIN-Radiohead-hengessä Dandyt kokeilevat uutta lähestymistapaa. Sen sijaan, että myisivät yksinkertaisesti vain downloadeja ja muovikiekkoja, he myyvät jäsenyyksiä. Vuoden jäsenyys Dandy Warhols -klubissa maksaa 35 taalaa. Jäsenyys pitää sisällään uuden levyn muovilla, jahka se tulee painosta, downloadattava (ja DRM-vapaa) versio levystä NYT, pari julistetta ja videoita ja liveraitoja läpi vuoden.

22 euroa (=35 USD) on minusta kohtuullinen hinta tuosta diilistä, joten luottokortti vingahti. Jonkinsorttisia toimituskuluja kamasta on, kun sitä kuljettelee mannerten välillä, mutta tuskinpa se tuhottomasti on.

Jos ei halua antaa ilmaiseksi, tämä kuulostaa toimivalta tavalta. Tulevaisuus näyttää, miten tämä malli toimii. Ainakaan pressi ei ole hellinyt, kun on meikäläisen tutkan alla ollut kokonaan.

4 vastausta artikkeliin “The Dandy Warhols -klubi

 1. Luulen että suuri osa ihmisistä kokee tuollaisen sitoutumisen hankalaksi. Eihän tuo sinänsä ole kummempi juttu kuin levyn tilaaminen nettilevykaupasta, mutta silti.

  Pitää tutustua asiaan. Tähän asti ainoa bändi jonka (fani)klubin olen kokenut kannattamisen arvoiseksi on The Donnas.

  Tykkää

 2. Jos se sitoutuminen maksaa saman verran kuin normaali levy Anttilassa ja siinä saa samaan hintaan sen levynkin vielä (sekä MP3:na että CD:nä) ja oheiskrääsää, niin ei se kovin sitoutumiselta tunnu.

  Tykkää

 3. Luulen että suuri osa ihmisistä kokee tuollaisen sitoutumisen hankalaksi. Eihän tuo sinänsä ole kummempi juttu kuin levyn tilaaminen nettilevykaupasta, mutta silti.Pitää tutustua asiaan. Tähän asti ainoa bändi jonka (fani)klubin olen kokenut kannattamisen arvoiseksi on The Donnas.

  Tykkää

 4. Jos se sitoutuminen maksaa saman verran kuin normaali levy Anttilassa ja siinä saa samaan hintaan sen levynkin vielä (sekä MP3:na että CD:nä) ja oheiskrääsää, niin ei se kovin sitoutumiselta tunnu.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.