8 vastausta artikkeliin “Koira söi kotiläksyt

 1. Ja ei ollut backuppeja? Tehtiin iiiiiso työ ja ei otettu backuppeja about sekunnin välein? Hankala uskoa.

  Tykkää

 2. Tekosyyhän tuo on. Muilta kiireiltään eivät ehdi MK levyn kanssa pulaamaan, niin käytetään koululaisten klassikkoa. Sopii vielä kokonaisuuteenkin hienosti, Koira haudattuna -kiertue jne.

  Tykkää

 3. Ja ei ollut backuppeja? Tehtiin iiiiiso työ ja ei otettu backuppeja about sekunnin välein? Hankala uskoa.

  Tykkää

 4. Tekosyyhän tuo on. Muilta kiireiltään eivät ehdi MK levyn kanssa pulaamaan, niin käytetään koululaisten klassikkoa. Sopii vielä kokonaisuuteenkin hienosti, Koira haudattuna -kiertue jne.

  Tykkää

 5. Huikealla Ylppö & Ihmiset -menestyksellä ei tietenkään ole tämän kanssa mitään tekemistä, tilanne on vain se, että koira onnistuu puremaan kovalevyn millin paksusta metallikuoresta läpi ja ainoat versiot nauhoituksista ovat vain ja ainoastaan yhdellä backupittomalla ulkoisella kovalevyllä.

  Tähän ei tarvita Sherlockia, John riittää.

  Tykkää

 6. Huikealla Ylppö & Ihmiset -menestyksellä ei tietenkään ole tämän kanssa mitään tekemistä, tilanne on vain se, että koira onnistuu puremaan kovalevyn millin paksusta metallikuoresta läpi ja ainoat versiot nauhoituksista ovat vain ja ainoastaan yhdellä backupittomalla ulkoisella kovalevyllä.Tähän ei tarvita Sherlockia, John riittää.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.