Michael Stipe: Musiikkivideoilla ei ole enää merkitystä

Internet killed the video star!

R.E.M.in Michael Stipe toteaa, että musiikkivideo on kuollut media. Musiikkivideon roolin hoitaa Internet.

Onhan tuo noin, musiikkivideoiden roolina aiemmassa maailman ajassa oli tutustuttaa televisiota katsova kansa uusiin kappaleisiin ja artisteihin. Nyttemmin Internet hoitaa tutustuttamisen paljon tehokkaammin ja tyylikkäämmin.

Miettikääpä omalta kohdaltanne – milloin viimeksi olette tykästyneet johonkin uuteen bändiin sen perusteella, että olette nähneet videon televisiosta? Milloin ylipäätään olette katselleet musiikkivideoita televisiosta?

MTV on myös huomannut tämän ja on muuttunut musiikkitelevisiosta nuorten realityohjelmia pulppuavaksi kanavaksi. Tuleeko sieltä edes enää musiikkivideoita?

Voice-kansalle musiikkivideoilla on vielä väliä, mutta tuskinpa kauan. Tuskinpa tätä kirjoitusta lukee järin moni voicekansalainen.

2 vastausta artikkeliin “Michael Stipe: Musiikkivideoilla ei ole enää merkitystä

  1. Nykyään ainostaan massasta (lue: perseenheilutus, bling blingä mainostavat tai bändi soittamassa jossain tehdashallissa) erottuvat videot tulee tsekattua ja nekin yleensä youtuben kaltaisesta palvelusta.

    Tai ihan vaan nostalgian hengessä kahlailee 90-luvun klassikoita.

    Jep, musiikkivideoilla ei enää näin päivinä juhlita. Ei ainakaan TV:ssä eikä levynmyynnin buustaamiseen.

    Tykkää

  2. Nykyään ainostaan massasta (lue: perseenheilutus, bling blingä mainostavat tai bändi soittamassa jossain tehdashallissa) erottuvat videot tulee tsekattua ja nekin yleensä youtuben kaltaisesta palvelusta.Tai ihan vaan nostalgian hengessä kahlailee 90-luvun klassikoita.Jep, musiikkivideoilla ei enää näin päivinä juhlita. Ei ainakaan TV:ssä eikä levynmyynnin buustaamiseen.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.