Hove-peruutuksia: Babyshambles ja Opeth

Norjan Hove-festivaalin kahdelle viimeiselle päivälle tuli kaksi isohkoa peruutusta. Babyshamblesin Pete Dohertyllä oli kaiketi jäänyt putki päälle tai hän ei muuten vaan pystynyt saapumaan paikalle. Festivaalialueella tiedotettiin, että Babyshambles on perunut kaikki sovitut keikkansa. Hove ei pystynyt muutaman tunnin varoitusajalla hommaamaan bändille paikkaajaa. Glastonbury sai säädettyä täksi päiväksi Franz Ferdinandin korvaamaan Babyshamblesiä.

Opeth ja Babyshambles peruuttivat

Opeth ei myöskään esiinny tänään Hovessa, koska yhtyeen keulahahmo Mikael Åkerfeldt on sairastunut. Korvaajaksi on saatu Satyricon. Opethin nettisivuilla on seuraava tiedote asiasta:

26-Jun-2008
”Due to Mikael contracting Varicella (Chicken Pox), the appearances this weekend, Peace & Love (Borlänge) 26th, Hove festival (Norway) 27th, Metal town (Gothenbourg) 28th, and Graspop Dessel (Belgium) 29th, have all been cancelled. We hope to have Mike on his feet again as soon as possible, and obviously apologize to all and any that had set out to see Opeth this weekend.”

Opethin on määrä esiintyä viikon päästä Turun Ruisrockissa. Nähtäväksi jää, onko Mikael tervehtynyt siihen mennessä.