Ruisrock, perjantai

Ruisrockin perjantain nimistä mielenkiintoisimmat olivat englantilainen Porcupine Tree sekä ruotsalainen The Sounds. Ehdinkin festarialueelle parahiksi ennen kuin brittiläinen progemetalli kajahti ilmoille.

Keikka ei ehkä aivan yltänyt taannoisen Helsingin Jäähallin keikan tasolle, mutta hyvä se oli silti. Alkuun kuultiin Blackest Eyes, Sound Of Muzak ja uusimman levyn lähes parikymmenminuuttinen Anesthetize. Bändi vaikutti hyväntuuliselta Steven Wilsonin hehkuttaessa että tämä oli jo kolmas keikka suomessa vuoden sisään.

Keikan alkupuolella bassot löivät läpi todella pahasti eikä ongelma parantunut kokonaan keikan kuluessakaan. Open Car-kappaleessa oli mainiot tuplabasarit ja keikkakitaristi Josh Wesley sai sähkökitarastaan aikaan todella aidonkuuloiset akustisen soundit. Loppupuolella kuultiin mm. Way Out Of Here sekä Halo.

The Sounds esitti suunnilleen saman setin kuin Provinssirockissakin ja se kelpasi. Bändi tarjosi erittäin energisen esityksen. Encorena kuultu Tony The Beat on saanut aivan mahtavan, elektronisen livesoundin. Jos vielä tulee mahdollisuus nähdä bändi ennen oletettavaa äänitystaukoa, suosittelen ehdottomasti.

Lopuksi kävin katsomassa pätkän Ministryn esitystä. Agressiivinen ja volyymitasoltaan erittäin luja keikka ei valitettavasti jaksanut pitää mielenkiintoani yllä montaa biisiä, outo bändi itselleni kun on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s