12 vastausta artikkeliin “Chris Cornell ja Timbaland yhteistyössä

 1. Tämä on kauheaa. Oikeasti tosi tympeää ja ällöttävää.

  Istuin vuosi sitten eräässä tanskalaisessa ravintolassa. Kun radiosta oli tullut neljäs peräkkäinen Timbalandin tuottama biisi, totesin, että nyt saa riittää.

  Tänä vuonna tilanne on mennyt aina vain huonompaan suuntaan, kun mainstream-artisteista aluksi Madonna ja nyt Chris Cornell ovat sortuneet Timbaland-korttiin.

  Ei pidä kieltäminen, etteikö Timbaland olisi merkittävä ja taitava tuottaja. Musiikkibisneksessä on vaan jokin todella pahasti rikki, kun Timbalandista on tullut silverbullet, jolla artistin kuin artistin ura saadaan käännettyä nousuun. Tuloksena kaikki hittimusiikki kuulostaa aivan samalta.

  Tykkää

 2. Tämä on kauheaa. Oikeasti tosi tympeää ja ällöttävää.Istuin vuosi sitten eräässä tanskalaisessa ravintolassa. Kun radiosta oli tullut neljäs peräkkäinen Timbalandin tuottama biisi, totesin, että nyt saa riittää.Tänä vuonna tilanne on mennyt aina vain huonompaan suuntaan, kun mainstream-artisteista aluksi Madonna ja nyt Chris Cornell ovat sortuneet Timbaland-korttiin.Ei pidä kieltäminen, etteikö Timbaland olisi merkittävä ja taitava tuottaja. Musiikkibisneksessä on vaan jokin todella pahasti rikki, kun Timbalandista on tullut silverbullet, jolla artistin kuin artistin ura saadaan käännettyä nousuun. Tuloksena kaikki hittimusiikki kuulostaa aivan samalta.

  Tykkää

 3. Cornellin soolokamat eivät ole juurikaan toimineet, mutta ovat ne sentään olleet peruskamaa. Tämä on ihan häkellyttävää kuraa.

  Weezerin uudella levyllä Pork And Beans -biisissä todettiin sarkastisesti:

  Timbaland knows the way
  To reach the top of the charts
  Maybe if I work with him
  I can perfect the art

  Tykkää

 4. Cornellin soolokamat eivät ole juurikaan toimineet, mutta ovat ne sentään olleet peruskamaa. Tämä on ihan häkellyttävää kuraa.Weezerin uudella levyllä Pork And Beans -biisissä todettiin sarkastisesti:Timbaland knows the wayTo reach the top of the chartsMaybe if I work with himI can perfect the art

  Tykkää

 5. Cornellin soololevyt on olleet kelvollisia ja Jäähallin keikka toimi erittäin hyvin. Aika ihme veto lähteä viemään musiikkia tuollaiseen suuntaan.

  Sama Weezerin biisi tuli mullekin mieleen.

  Tykkää

 6. Toivoin sen viime soolon jälkeen, että Cornelius-kukko tekisi rokimpaa ja ei kuin-suoraan-radioihin-tehtyä -kamaa, mutta sitten tulee tämmönen. Noh, minkäs teet. En osaa edes sanoa onko tuo hyvä vai huono biisi, mutta mua varten se ei ainakaan ollut. Jos Chris haluaa tällaista tehdä, niin tehköön, pääasia että mies on itse onnellinen.

  Itse taas olen iloinen siitä, ettei mun tarvitse itkupotkuraivarein kirota miestä helvetinperäseinäjoelle ja vaatia Soundgardenin paluuta, koska maailmassa on niin paljon muitakin mahtavia artisteja ja biisintekijöitä kuin Soundgarden ja Chris Cornell.

  Tykkää

 7. Cornellin soololevyt on olleet kelvollisia ja Jäähallin keikka toimi erittäin hyvin. Aika ihme veto lähteä viemään musiikkia tuollaiseen suuntaan.Sama Weezerin biisi tuli mullekin mieleen.

  Tykkää

 8. Toivoin sen viime soolon jälkeen, että Cornelius-kukko tekisi rokimpaa ja ei kuin-suoraan-radioihin-tehtyä -kamaa, mutta sitten tulee tämmönen. Noh, minkäs teet. En osaa edes sanoa onko tuo hyvä vai huono biisi, mutta mua varten se ei ainakaan ollut. Jos Chris haluaa tällaista tehdä, niin tehköön, pääasia että mies on itse onnellinen.Itse taas olen iloinen siitä, ettei mun tarvitse itkupotkuraivarein kirota miestä helvetinperäseinäjoelle ja vaatia Soundgardenin paluuta, koska maailmassa on niin paljon muitakin mahtavia artisteja ja biisintekijöitä kuin Soundgarden ja Chris Cornell.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.