Egotrippi – Ilta sirkuksessa

Mistä tietää että olet Egotripin 15-vuotiskeikalla? -Yleisöstä huudetaan ”Hyvä iskä!”.

Sirkus Finlandian teltassa järjestetty juhlakonsertti antoi jotakuinkin sen mitä yleisö odotti. Jokunen vanha suosikki jäi kuulematta sillä uusi Maailmanloppua odotellessa -levy taidettiin kuulla Purple-instrumentaalia lukuunottamatta kokonaan.

Parin kuuntelukerran perusteella Maailmanloppua odotellessa on hyvä levy ja mikä tärkeintä, se on virkistävästi erilainen kuin edellinen Vielä koittaa uusi aika. Aiemman tuotannon tuo ehkä eniten mieleen Kuules Aino niminen kappale. Se ja tarttuva Ajatus kuullaan varmasti monella kiertueen keikalla.

Puitteet olivat tyylikkäät, mutta jotain ekstraa olisin kaivannut. Sirkusteltan muoto ja tv-kamerat asettivat tähän tietysti omat rajoitteensa. Teltta ei ollut aivan täynnä. Seisomakatsomoon saatiin kuitenkin tarpeeksi ihmisiä kun osa istumapaikoista oli etukäteen rajattu pois käytöstä.

Keikan kuluessa kuultiin vanhoista kappaleista mm. Asfaltin pinta, Matkustaja, Polkupyörälaulu ja Tänään ei kukaan vastaa. YleX TV:stä suorana lähetetty keikka päättyi, kuinkas muuten, Gloriaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s