Chinese Democracy lienee ihan oikeasti tulossa

Guns N’ Rosesin (tai siis Axl Rosen Guns N’ Roses -nimisen sooloprojektin) Chinese Democracy on ilmesesti ihan oikeasti tulossa, kun nimisinkku on kuunneltavissa jo virallisesti.

Täytyy olla aika isoja yllätyksiä vielä tulossa, että levystä tulisi menneiden aikojen veroinen.
What Do I Say To My Ex To Get Her Back
http://media.imeem.com/m/RwKXifSbdC/aus=false/

What Do I Say To My Ex To Get Her Back

14 vastausta artikkeliin “Chinese Democracy lienee ihan oikeasti tulossa

 1. Kuvittelenko vai oliko toi ensimmäinen riffi ripattu 90210-tunnarista? Noh, ainakin aikamatka 90-luvun alkuun on täydellinen.

  Tykkää

 2. Mikä ihmeen kommentti? ”Guns N’ Rosesin (tai siis Axl Rosen Guns N’ Roses -nimisen sooloprojektin)….” Päivän selvästi GN'R on aina ollut Axlin bändi, ja kestää kyllä menettää kaiken muun, paitsi Rosen. Slash, Duff, Izzy ovat kaikki vuorollaan itse lähteneet bändistä, ainoa joka sai kenkää oli Steven. Ihmeellistä, että nimeä pitäisi muuttaa siksi, että muut jättää bändin. Mitä tulee levyyn, niin kuultu on vasta kaksi virallista julkaisua, eli singlet Chinese Democracy sekä Better, joista jälkimmäinen toimii huomattavasti paremmin, vaikkei se huono ole tuo nimibiisikään.

  Tykkää

 3. Appetitella Rosen yksin säveltämiä biisejä: 0. Appetitella biisejä, joissa Rose on ollut mukana säveltämässä: 3. Appetitella muita biisejä: 9.

  Tykkää

 4. Mitä haluat viestittää Appetiten spekseillä? Eihän sillä levyllä ole kuin 1 kappale, mistä vastaa kokonaan alusta loppuun yksi mies, Think About You (Stradlin). Esimerkkinä Sweet Child O Mine tai Welcome to the Jungle joista Axl on kasannut kappaleet Slashin soittaman riffin ympärille. Mutta on totta, että Rosen sävellyksiä ei ole tälle levylle vielä päätynyt kun kolme. Tuossa vaiheessa on kuitenkin ollut valmiina mm kappaleet November rain sekä Don't Cry. Guns N Roses on noussut suureksi Axl Rose keulakuvanaan. En vähättele pätkääkään Slashin & co panosta bändissä, sillä olen suuri Velvet Revolver fani. Pidän myös suuresti Slashin muista tuotoksista. Silti olen sitä mieltä, että GN'R saavutukset on suurimmaksi osaksi Axl Rosen ansiota niin keulakuvana kuin nerokkaiden kappaleiden kirjoittajana, joita mm Use Your Illusion levyillä pääsee kuulemaan.

  Tykkää

 5. Sitä, että Axl ei ollut suurimmassa osassa mukana, kun tuota timanttia sävellettiin, vaan se oli pääasiassa Izzyn tuotantoa. Use Your Illusion lähti lapasesta (kaikilta), vaikka muutamia hyviä vetoja sieltäkin löytyy.

  Tykkää

 6. Tuosta saa sellaisen käsityksen mielipiteestäsi, että GNR = Appetite, ja thats it. Tuossa tapauksessa ymmärrän mielipidettäsi ehkä vähän paremmin, vaikka siltikään en ole valmis allekirjoittamaan puheita Axl soolo & the boys.Oli miten oli, turha tätä on enempää käännellä.

  Tykkää

 7. Ja korjataan vielä, että Axl nimeomaan on ollut mukana Appetiten kappaleista yhdeksässä kahdestatoista joko sanoittajana tai säveltäjänä.

  Tykkää

 8. Asia selvä. Toivottavasti Chinese Democracy pääsee yllättämään sinut. Tosin, jos Appetite on se, mikä tekee bändistä sinulle Gunnarit, voi Chinese yllärimahikset olla aika pienet. Lukasin juuri Iltasanomien arvostelun päivän lehdestä, ja arvosana oli mukava 4/5. Muutamia poimiakseni:Street Of Dreams ”Axl laulaa komeammin kuin koskaan – uskokaa tai älkää”There Was A Time ”Todella isoa soundia -melkein Nightwishin mitalla”Sorry ”Varma hitti”Prostitute ”Klassikkoainesta”

  Tykkää

 9. Olen kuunnellut sitä (ks. tämän päivän postaukset: se on ulkona MySpacessa jo laillisesti kuunneltavana), ja olen positiivisesti yllättynyt, mutta lähinnä vain siksi, että odotin sen olevan aivan kauhea pitkän sompaamisen jälkeen.Lonkalta heittäisin kolme tähteä viidestä, mutta pitää vielä vähän kuunnella.

  Tykkää

 10. Olinkin tietoinen tuosta MySpacesta, mutta tarkoituksella säästän kuuntelua siihen, että saan levyn ihan oikeasti käteen, eli Pe-La vastaisena yönä aion poimia omani.

  Tykkää

 11. Pari-kolme kertaa läpi kuunnellut ja voin sanoa,että on positiivinen yllätys. Joka kuuntelukerralla paranee, kolme-neljä hittibiisiä ehkä. 4 tähteä antaisin viidestä

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s