Yhden kysymyksen haastattelu: The Ground

TheGround.comin Antti Peisa vastasi Roklinnun yhden kysymyksen haastatteluun. Kunnianosoituksena 80-luvun Parnassoille, joissa oli editoimattomia litteroituja pitkiä haastatteluita, julkaisen haastattelun kokonaisuudessaan lähes sellaisenaan.

Viitaten http://www.roklintu.com/2008/11/14/the-ground-lopettaa/:

haluaisin esittää Roklinnun yhden kysymyksen mittaisen haastattelun:

1. WTF?

Moi Henkka,

tulen selvittämään asiaa tarkemmin piakkoin, ja lupaan myös myynti- ja kävijästatistiikkaa vuosien varrelta.

Nopeasti sanottakoon, että Levyviraston pienlevytoiminta ei ole koskaan ollut järin kannattavaa. Laajentumista harrastustoiminnasta oikeaksi liiketoiminnaksi yritettiin erittäin tiukalla budjetilla (henkilökohtaiset riskit nollassa). Ja kuten nyt tiedetään: ei onnistunut. Mielenkiintoisia jatkokuvioita on ollut, ja katsotaan vieläkö tässä jotain virityksiä tulee kun on tultu uutisen kanssa ulos. Henkilökohtaisesti eniten harmittaa, että niin monelta bändiltä menee myyntipaikka alta (vaikkakin harvan kohdalla voi puhua varsinaisesta myynnistä – mutta kuitenkin pelkkä mahdollisuus myyntiin on tärkeää). Kaiken kaikkiaan vuodet 2005-2008 Levyviraston parissa ovat olleet mahtavia, ja tulipahan katsottua kortit loppuun asti.

Mulla on tarkoitus avata oma blogi vielä tän vuoden puolella (jos vain ennätän), ja puida siellä lopettamista sekä firman historiaa hieman tarkemmin. Ja on tässä joitakin uusia kuvioita jo päällä, mutta lopettaminen tarkoittaa myös päivätöihin palaamista.

Yli 50 mailia täynnä kysymyksiä näköjään poksahtanut tämän päivän aikana, joten voipi olla että blogi tulee hyvinkin pian 🙂

OK, mitä tästä ei saa julkaista Roklinnussa editoituna?

Saa julkaista kaiken.

5 vastausta artikkeliin “Yhden kysymyksen haastattelu: The Ground

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s