Spotifystä lähtee artisteja

Spotifyn blogissa ilmoitettiin tänään, että jonkin verran musiikkia joudutaan poistamaan lisensointisyistä Spotifystä. Toiset povaavat maailmanloppua ja palvelun kuihtumista, toiset eivät huomaa mitään.

Olen odottavalla kannalla ja katson, mitä tapahtuu. Missään ei ole vielä kerrottu, paljonko musiikista katosi Spotifystä, oliko se prosentti, kymmenen vai viisikymmentä.

4 vastausta artikkeliin “Spotifystä lähtee artisteja

 1. Itse eilen huomasin mm. Venetian Snaresin hävinneen kokonaan katalogista, vaikka sitä oli aiemmin yllin kyllin. Lisäksi Pitchforkin top-100-listasta oli aika monta biisiä mennyt punaiseksi ilmoittaen vain että Suomessa ei tämmöstä sovi kuunnella. Spotifyn blogissa kyllä lupailevat, että poistot olisi ohi tältä osin ja jatkossa valikoima jatkaisi vain kasvuaan… saas nähä.

  Tykkää

 2. Koko InsideOutin tuotanto häviää, mm. Pain of Salvation, Ayreon, Flower Kings… Hallicinogeniä tai Shponglea ei tarvitse enää kuunnella, eikä myöskään muutamia uusia tuttavuuksia, kuten esimerkiksi loistavaa Yobia, jonka levyjä ei oikein tunnu muualta löytyvän. Kuka helvetti hyötyy tästä?

  Tykkää

 3. Yobia saat heti ainakin levykauppa äksästä ja luulempa että tästä hyötyy se joiden levyjä ostatte nyt kun ette niitä voi ilman kuunnella.

  Tykkää

 4. Veikkaisin, että hyöty on samanlainen kyseenalainen hyöty kuin sillä, että levy-yhtiö kieltäisi levyjensä soiton radiossa, ettei vain kukaan kuulisi ilmaiseksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s