Uusi trendi: vinyylin mukana tulee cd

Kävin hiljattain Tampereella. Vieraassa kaupungissa pitää tietysti käydä levykaupassa, joten suuntasin Swamp Musiciin jonka olen todennut valikoimaltaan kattavaksi ja sijainniltaan erinomaiseksi.

Mukaan tarttui erinäinen määrä levyjä. Kiinnostavaa oli huomata että uuden The Dandy Warhols Are Sound -vinyylin kannessa oli seuraavanlainen tarra:

LP includes CD

Pakkauksesta löytyi siis vinyylin lisäksi sama levy cd-muodossa, ilman jewel casea tietenkin. Aiemmin olen törmännyt vinyyleihin joiden mukana tulee mp3-latauskoodi. Tämäkin yhdistelmä on saanut minut ostamaan monta vinyyliä cd:n sijaan (mm. kuvassa taustalla oleva Röyksopp:n Junior -levy).

Jos kaikki myytävät levyt olisivat vinyyli+cd -comboja niin ei enää tarvitsisi miettiä kumman version ostaa. Samalla vinyylin valmistuskustannukset laskisivat ja levynkansitaide nousisi uuteen kukoistukseen! Eikö olisi hienoa?

3 vastausta artikkeliin “Uusi trendi: vinyylin mukana tulee cd

  1. Kyseisellä tavallahan on myynnissä ollut jo viime vuonna julkaistuLodger : Honeymoon is overEli ihan kotimainen edelläkävijä (?) tällä saralla. Jännä että tätä ei ole oikein missään mainittu – esim levyarvosteluissa, ehkä arvostelijat on vain saaneet sen cd:n ja kiinnostus on loppunut siihen.Muuten tuollainen jakelutapa olisi kiva yleistyessään.

    Tykkää

  2. Kyllä näitä muutama on tullut jo vastaan viime vuonna mm. Napalm Deathin, The Black Keysin ja kotimaisen Lodgerin albumeista löytyy myös cd-välistä. Heh, Lodgeripa tossa jo mainittiinkin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s