Vaihtoehtoista historiankirjoitusta: Parempi Use Your Illusion

Tämänpäiväisen keikan kunniaksi mietin, että entä jos Use Your Illusion olisi ollut yksi tiukka levy, josta olisi otettu löysät pois? Se olisi kuulostanut tältä ja olisi ollut erinomainen jatko Appetite for Destructionille.

Olisin lisännyt tuohon vielä Shadow of your Loven, mutta Spotify ei löytänyt kuin Hollywood Rosen version.

Sen jälkeen olisi ollut jäljellä B-puolia riittävästi täyttämään aika monta sinkkua ja materiaalia muutamaan kiinnostavaan EP:hen.

4 vastausta artikkeliin “Vaihtoehtoista historiankirjoitusta: Parempi Use Your Illusion

 1. Mä olisin tuosta listalta vaihtanut Don't Damn Me'n Dead Horseen. Shadow of Your Love tuli ulos jo Appetiten aikaan sinkun B-puolena. Itse asiassa se oli äänitetty Appetite sessioissa. Samoin pitää sanoa, että toi November Rain olisi pitänyt tehdä uusiksi, jotta siitä olisi saatu kelvollinen GN'R -biisi. Ne sinfonia-orkesterit pois ja pelkkä piano. Tuolla setillä oleva demo on nimittäin murhaavan hyvä ja levylle päätynyt ego-buustaus taas ylilihava lätty.

  Tykkää

 2. Olihan Don't Crykin vanha kappale, ja silti pantiin levylle. Shadow'lla olisi ollut paikkansa Appetitella, toisin kuin vaikkapa Knocking on Heaven's Doorilla.

  Tykkää

 3. Muistui mieleen, että Bad Obsession voisi kuulua vielä tuohon ”parempaan Illusioniin”. Sehän kuitenkin oli ensimmäinen biisi, jonka GN'R teki bändinä. Tai sitten se oli se Don't Cry. Asiasta on kaksi erilaista tarinaa.

  Tykkää

 4. Don't Cry kuitenkin äänitettiin vasta Use Your Illusion sessioissa. ”Shadow” piti alunperin tulla Appetitelle ja on siis niissä sessioissa äänitetty. Knocking on Heaven's Door äänitettiin alunperin Leathal Weapon 2:n soundtrackille. Eli ennen UYI -sessioita (muistaakseni).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s