Ilosaarirock: perjantai

Ilosaarirock on sikäli fiksusti järjestetty, että ensimmäinen päivä on jäähdyttelypäivä, jolloin on vain kolme lavaa auki. Tällöin kaikki eivät tunge festarialueelle samaan aikaan, ja saadaan leirintöjen ja vastaavien ruuhkaa vähän hellitettyä.

Yritin mennä katsomaan Herra Ylppöä Ihmisineen, mutta yli kuuden tunnin matka ja yli 30 asteen sää olivat imeneet mehut pois miehestä. Ylppö sai väistyä litran nestetankkauksen ja ”ei voi olla näin kuuma” -taivastelun edestä.

Chisu sai kunnian avata osaltani festarit. Yleisö vaikutti olevan pähkinöinä ja söi esiintyjän kädestä. Itse en osannut innostua vielä Chisusta, vaikka monet biisit ovat poikkeuksellisen erinomaista biisinkirjoitusta. Oma mokani.

Paikallinen lupaus Eläin, jota ehdin jo kehua aiemmin Roklinnussa, pisti edelleen lupaavan keikan. Lisää surffia, niin hyvä tulee. Jos calipoppunk olisi keksitty parin kahvipannullisen jälkeen Suomessa, se kuulostaisi Eläimeltä.

Samuli Putro soitti paljon uusia kappaleita. Festivaalikausi on alkanut, Ilosaarirock on myyty loppuun -kappale oli niin tuore, että se oli sovitettu eilen illalla. Jos tästä uudesta materiaalista voi jotain päätellä, niin ainakin sen, että seuraava levy tulee olemaan hyvä. Putron mukana oli myös viimevuotiseen verrattuna enemmän väkeä, oli viulua, rumpua ja toista kitaraa – mutta silti edelleen sointi oli primitiivinen.

Chisu

Samuli Putro

Eläin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s