Insane Clown Posse -kausi päällä!

Hei, nyt on taas se aika vuodesta, kun otetaan Insane Clown Posse esille. (Tässä olisi erinomainen paikka aasinsillalle tuosta edellisestä postauksesta, jossa mainitaan myös klovnimaskit, mutta Kumikameli sen paremmin kuin Faith No Morekaan ei oikein kuulu samaan postaukseen Insane Clown Possen kanssa.)

Paljon ajankohtaista on tarjolla, kuten esimerkiksi uusi Gathering of the Juggalosin mainos:

Aivan viimevuotiseen WTF-tasoon ei päästä, mutta aika vahvoilla ollaan, etenkin kohdassa 11:30, jossa mainostetaan kääpiöpainia.

Noisebridgen tiede-entusiastit (niinq sellane jäbä, joka on tosi innoissaan jostain) päättivät Miracles-videon älyllisyyden vastaisen viestin innoittamana kouluttaa ICP-faneja l. juggaloita tieteessä.

Hiljennytään ensin Miracles-videon äärellä, joka tässä vaiheessa on jo klassikko.

Todellakin, ”Fucking magnets… how do they work?” ja ”And I don’t wanna talk to a scientist, ya’ll motherfuckers lyin’, and getting me pissed.”

Noisebridgen jäbät menivät San Franciscon keikan jonon liepeille kouluttamaan, miten mm. magneetit ja sateenkaaret toimivat.

Fanit olivat kiinnostuneita. Sen sijaan bändin Violent J (henkivartijoineen) tuli uhkailemaan porukkaa väkivallalla ja yrittämään viedä kameran. Fucking scientists. Toki sitä ennen piti uhota myös Twitterissä.

Laughingsquid raportoi kattavasti aiheesta.

Metafilterissä on timanttinen kommentti: ”Sure, the stunt was potentially insulting to juggalos (though I’m sure 99% of them took it in the good-natured way it was intended), but ”I don’t want to talk to a scientist, y’all motherfuckers are lying” is intentionally, unambiguously insulting to scientists. If the ICP can’t handle beef with a few nerds in white coats, they shouldn’t have brought it. Greatest feud ever.”

Yksi vastaus artikkeliiin “Insane Clown Posse -kausi päällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s