Roklintu 10 vuotta!

Päivälleen 10 vuotta sitten aloitin Roklinnun. Silloin ei blogeja ollut ihan hirveästi. Pian muutama muukin tuli mukaan kirjoittajaksi. Kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten Roklintu on pysynyt aktiivisena kokonaisen vuosikymmenen.

Roklintu on pari vuotta vanhempi kuin Facebook ja vuoden nuorempi kuin Wikipedia. Jos Roklintu olisi lapsi, se alkaisi tässä iässä hiljalleen löytämään ensimmäisiä rok-levyjä lastenmusiikin tilalle. Tuosta saa hieman skaalaa, kuinka pitkään tätä on könytty.

Ensimmäinen postaus 14.5.2002 oli kokonaisuudessaan tällainen:

Viime kerran Nosturissa keikkaillessaan Hives uhosi tulevansa kesällä takaisin Gearfestille. Nyt se on vahvistettu. Nosturin Riemu-festivaalin keikka oli mainioin tunti, jonka olen rokin parissa viettänyt pitkään aikaan. Joten ei muuta kuin lippukauppaan mars.

Ajattelin, että mitäspä sitä kukaan tarvitsee ensimmäisen postauksen hehkuttelua. Siitä vain suoraan asiaan ja tehdään niin kuin olisi tehty aina. Ei lehtienkään ensimmäisessä numerossa kannessa ole pelkästään lehdestä itsestään. Ajattelisin, että olisi punkimpaa vetää suoraan one-two-three-four ja postausta peliin ilman selittelyitä.

Vuosijuhlan kunniaksi poimin arkistoista listan merkityksellisimpiä, kiinnostavimpia, fiksuimpia, hölmöimpiä ja eniten aikaansa kuvaavia paloja historian varrelta.

Tätä se on ollut kymmenen vuotta. Häseltäminen jatkuu. Olkaa hyvä ja kiitos.

Jos haluat Facebookiin vinkkauksen, kun uusia postauksia tulee, napsauta tuosta alta ”Tykkää”.

5 vastausta artikkeliin “Roklintu 10 vuotta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s