Pulp – Radio City Music Hall, New York 10.4.2012

Okei, tästä keikasta on vierähtänyt jo tovi, mutta ajattelin silti nostattaa tunnelmaa Pulpin tulevan Ruisrock-keikan edellä.

Radio City Music Hall

Radio City Music Hall tarjosi näyttävät puitteet konsertille. Donald Deskeyn suunnittelema sisustus oli jo itsessään näkemisen arvoinen. Avarat art deco -tyyliset aulatilat ovat upeat eikä konserttisalikaan ole tavanomaisimmasta päästä.

En tunne Pulpin tuotantoa erityisen laajasti, mutta Different Class -levyä kuunnelleena pysyi juonessa hyvin mukana. Keikka tosin alkoi vanhemalla materiaalilla hienon Do You Remember The First Time:n tahtiin.

Jarvis Cocker oli lavalla yhtyeen ehdoton johtaja. Hän tarinoi pitkästi biisien välissä ja usein tarinat liittyivät seksuaalisuuteen. 48-vuotiaaksi Cocker on notkeassa kunnossa, sen verran sulavia liikkeitä hän esitti This Is Hardcore -kappaleen aikana. Kappale lukeutui keikan parhaimmistoon kuten myös sitä seurannut Sunrise, ainoa We Love Life -levyltä mukaan otettu biisi.

Varsinainen setti päättyi Common Peopleen joka viimeistään sai koko paikan sekaisin. Encoreiden parasta antia oli keikan viimeinen kappale Party Hard, jossa yhtye revitteli sydämensä kyllyydestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s