Omar Rodriguez Lopez Group / Bosnian Rainbows Tavastialla 12.9.2012

Ostin lipun Omar Rodriguez Lopez Groupin keikalle Tavastialle. Lipun ostamisen ja Helsingin keikan välillä bändi oli ehtinyt vaihtaa nimensä Bosnian Rainbowsiksi.

Bosnian Rainbows on Omar Rodriguez Lopez The Mars Voltasta / At The Drive Inistä / Le Butcherettesista, Teri Gender Bender Le Butcherettesista, Deantoni Parks Dark Angelsista / The Mars Voltasta ja Nicci Kasper Dark Angelsista.

Kesälomareissulla törmäsin The Mars Voltan lämppärinä Le Butcherettesiin, ja olin jo silloin vakuuttunut Terin otteista ja pjharveymaisesta laulustaan. Tällä kertaa Teri varasti show’n kohkaamisellaan, tärinällään, kuperkeikoillaan ja Tavastian lavan liepeiltä löytyvien tarpeiden lavalle raahaamisellaan. Alla olevassa kuvassa Teri on Tavastian lavan tikkaiden päässä olevasta varastosta löytyneessä pahvilaatikossa istumassa.

Olin yllättynyt positiivisesti, että soittivat melko helposti omaksuttavaa materiaalia Omar/Mars Volta -skaalalla mitattuna. Ei se poppia ole, muttei niin mahdotonta omaksuttavaa kuin friikeimmät Omarin soololevyt.

Omar oli miksauksessa aika piilossa fiilistelemässä delaypedaalinsa kanssa. Deantoni Parks soitti paljon suorempaan kuin Voltan progeiluissa, mihin jo karsittu basari-virppa-haitsu -rumpusettikin ohjasi. Päällekäyvimmät elementit olivat Kasperin synatausta ja Terin ääni.

Tarinat kertovat, että levyllinen Bosnian Rainbowsia on tulossa ennen vuoden loppua. Tämän päivän perusteella levy on kiinnostavin Omarin ei-Volta -levy sitten At The Drive Inin tuotannon. Sitä odotellessa voi fiilistellä Le Butcherettesia tai tsekata Comatoriumista videoita aiemmista keikoista.

If I fits, I sits. Teri toi lootan lavalle.

Edit 13.9.: Jotkut olivat ottaneet pätkän videota paikan päältä.

Yksi vastaus artikkeliiin “Omar Rodriguez Lopez Group / Bosnian Rainbows Tavastialla 12.9.2012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s