Vuonna 2007

julkaistiin kuulemma musiikkia, mutta mielikuvia ei juuri jäänyt. Piti ihan raapia tynnyriä että sai muutaman maininnan kasaan. Onneksi ne harvat ovat kohtuullisen edustavia.

Vuoden 2007 tapaus

oli CMX:n Talvikuningas -avaruusooppera. Levynä ihan jees – ei paras, vaan hyvä – mutta kun joku menee ja tekee scifi-henkisen teemalevyn kunnon paketissa, ei voi kuin ihailla. Olin lopulta hieman pettynyt kuvitukseen, koska promot lupasivat parempaa, mutta hyvä näin. Ja satatuhatta tappajasatelliittia ei voi olla väärässä.

Vuoden 2007 levy

saattoi olla myös ainoa vuonna 2007 julkaistu kotimainen rokkilevy, tai ainakaan muista ei ole kauheasti jäänyt mielikuvia. Ja se on Radiopuhelimien Viisi tähteä. Muut katoaa, jää, ja kellastuu, mutta Oulun rytmipumppu senkun jatkaa hyväksi havaitulla linjalla. Hyvänä kakkosena Turku Romantic Movementin Noise & Confusion.

Vuoden 2007 kappale

on Kentin Ingenting, koska ruotsin pojat vain osaavat tehdä jokaiselle levylle sen yhden koukuttavan poppiskappaleen. Levyllä on kuulemma muitakin kappaleita – en tiedä, en ole kuunnellut juurikaan.

Vuoden 2007 retrokokoelma

on Limonadi Elohopean muistokirjoitus Taskuelokuvia 94-04, joka summaa edesmenneen yhtyeen elämänkaaren kivasti.

Siinäpä ne, tärkeimmät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s